INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Confesiunile lui Joan Laporta: "Ronaldo şi Mourinho puteau ajunge la Barcelona" » De ce au picat mutările

Foto: Getty Image
Foto: Getty Image

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 18:58

Fostul preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta, a afirmat în direct la "Radio Marca" că Jose Mourinho şi Cristiano Ronaldo au fost propuşi de-a lungul timpului la Barcelona.

În 2008, Barcelona s-a decis să renunţe la Frank Rijkaard şi a început căutarea unui nou antrenor. A fost instalat Pep Guardiola, dar puţin ştiu că Joan Laporta l-a dorit, de fapt, pe actualul antrenor al Realului.

" Jorge Mendes m-a contactat şi m-a întrebat dacă nu vreau să îl aduc pe Mourinho ca antrenor la Barcelona. Noi, însă, ne hotărîsem deja în privinţa lui Pep Guardiola. Era pregătit să facă pasul spre prima echipă. Din punct de vedere sportiv, numirea lui Pep la Barcelona a fost una dintre cele mai bune decizii luate de mine. Guardiola a fost persoana perfectă pentru filozofia de joc a Barcelonei", a declarat Joan Laporta.

Nu au avut bani de Ronaldo

Jorge Mendes este impresarul lui Jose Mourinho şi al lui Cristiano Ronaldo. Tot el l-a propus şi pe jucătorul portughez la Barcelona, dar în 2003.

"Mendes ni l-a propus pe Cristiano Ronaldo. Ni l-a oferit pe o sumă mai mică decît cea pe care a plecat la Manchester United. La acel moment nu ne-am permis, însă, acest transfer", a mai afirmat Laporta.

Ronaldo a fost transferat în acelaşi an la Manchester United, grupare care a plătit 18 milioane de euro pentru mutare.

Joan Laporta a fost preşedinte al Barcelonei în perioada 2003-2010.

"Jorge Mendes este un om foarte competent. Merită tot succesul de care se bucură azi" (Joan Laporta, fost preşedinte Barcelona)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 20:48

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 19:04
Postat de ovidiu_3003 pe 23 Ianuarie 2013, 11:05

Tu esti narcisistul paranoic ...ce te bagi in seama neintrebat ?

TU esti labarul sef,prostul sitului !

salaaurel
salaaurel  •  23 Ianuarie 2013, 13:21

Numai de asta doi n are nevoie Barca,dacă l ar aduce pe Murinho ar distruge tot ce e frumos adică Barca.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează