INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Continuă revolta în Premier League: „Ne tratează ca pe porcușorii de Guineea”

Danny Rose (stânga) nu este de acord cu reluarea Premier League // Sursă foto: Getty
Danny Rose (stânga) nu este de acord cu reluarea Premier League // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2020 12:33

Danny Rose (29 de ani), fundașul stânga al celor de la Newcastle, continuă revolta împotriva reluării Premier League. „Lumea crede că dacă fotbaliștii câștigă atâția bani trebuie să revină pe teren”.

Danny Rose a ieșit din nou la atac, după ce s-a anunțat că șase din ultimele teste făcute pe 748 de jucători și antrenori din Premier League au ieșit pozitive. Fundașul împrumutat de Tottenham la Newcastle contestă decizia reluării campionatului în mai puțin de-o lună: „Lumea sugerează că ar trebui să ne întoarcem în teren, de parcă noi am fi porcușori de Guineea ori șoareci de laborator".

„Experimentăm și vedem"

Temerile sale sunt întărite și de cererea făcută de Asociația Fotbaliștilor Profesioniști pentru a se realiza un studiu despre impactul diferit avut de coronavirus asupra minorității negre, asiatice sau altor rase: „Vom experimenta în această fază și vom vedea dacă planul reluării este viabil sau nu. Îmi și imaginez cum comentează lumea despre noi, cei care câștigăm atâția bani și ne plângem".

„Vom face totul pentru a reduce riscul infectării jucătorilor. Dar acesta este oricum foarte mic în rândul sportivilor tineri și cred că reprezintă un factor important" 
Mark Gillett, specialist medical Premier

3dintre cele șase cazuri de infecție cu COVID-19 sunt la Watford, restul la un alt club ținut secret

Citește mai multe știri din Premier League:

Cu moralul la pământ! Un sfert din jucătorii fotbalului insular sunt deprimați

Kompany surprinde! Pe cine vede cel mai bun fundaș din istoria Premier League: „Poate pare ciudat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează