INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA GALAXY

Conversația lui Mutu cu Zlatan după transferul suedezului » Ce i-a mărturisit Ibra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 09:14

Adrian Mutu a vorbit cu Zlatan Ibrahimovici după transferul suedezului la LA Galaxy, în MLS, pe un salariu mai mic decât cel de la Manchester United.

"Briliantul" spune că Zlatan, fostul său coleg de la Juventus din perioada 2005-2006, câștigă în SUA 1,2 milioane de dolari pe doi ani, în timp ce la United lua 11,4 milioane de euro pe sezon.

"I-am şi trimis mesaj, felicitându-l şi spunându-i că numai el putea să-şi facă o intrare în felul ăsta (n.r. a dat două goluri la debut, unul de la 40 de metri). Unul dintre TOP 3 ale lui din toate golurile pe care le-a marcat. Ăsta e campionatul lui, la vârsta pe care o are. El nu s-a dus acolo pentru bani, că el câştigă doar 1,2 milioane de dolari pe an.

S-a dus pentru că lui îi place America, vrea să se stabilească la Los Angeles şi asta se va întâmpla. Şi, între timp, se şi distrează în campionatul ăsta la o echipă, probabil, cea mai mediatizată, împreună cu New York Red Bulls", a declarat Adi Mutu pentru TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kingdon
kingdon  •  04 Aprilie 2018, 12:20

cine e mutu? a vorbit mutu?

mannecken
mannecken  •  04 Aprilie 2018, 11:59
Postat de mal. pe 04 Aprilie 2018, 11:19

Conversația a fost faptul că... Mutu i-a dat un sms. Zlatan nu a răspuns, nu a zis nimic! Asta însemnă să faci conversație? Poate cu... Mutu! hahaha!

Da, chestia cu vorbitul si sms-ul este clasic si traditie la GSP. Nu se stie daca Zlatan i-a raspuns lui Mutu, dar sigur este faptul ca sunt prieteni. In (auto)biografia sa, îi multumeste si-i este nespus de recunoscator lui Mutu pentru faptul ca l-a ajutat foarte mult sa se adapteze la Juve. Au fost si colegi de camera. "Ingrozit" :) de aventurile pe care Mutu i le povestea din trecutul sau.

mal.
mal.  •  04 Aprilie 2018, 11:19

Conversația a fost faptul că... Mutu i-a dat un sms. Zlatan nu a răspuns, nu a zis nimic! Asta însemnă să faci conversație? Poate cu... Mutu! hahaha!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează