INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

COPA AMERICA // E conflictul dintre Messi și Dybala inventat? Ce a dezvăluit starul lui Juventus

Cadoul făcut de Leo Messi lui Paolo Dybala
Cadoul făcut de Leo Messi lui Paolo Dybala

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2019 13:19

ARGENTINA - CHILE 2-1 // Leo Messi i-a oferit talismanul său lui Paulo Dybala înaintea meciului Argentina-Chile 2-1 pentru a-i purta noroc mijlocașului de la Juventus. Și Dybala a înscris în finala mică primul gol oficial la națională. 

Au trecut aproape patru ani de când Paulo Dybala a debutat la naționala Argentinei. Jucase de 23 de ori și nu marcase decât o singură dată, și atunci într-un meci amical, la 2-0 cu Mexic, anul trecut, în noiembrie.

S-a spus mereu că nu e folosit mai des pentru că nu e pe placul lui Leo Messi, dar, după finala mică de la Copa América (atacantul lui Juventus a fost în premieră titular la turneul sud-american), Dybala a făcut o dezvăluire care arată exact contrariul.

„Înaintea partidei, Messi mi-a făcut cadou elasticul lui roșu, pentru a-mi aduce noroc”, a declarat Paulo. „Cred că a mers, am marcat primul meu gol oficial în tricoul Argentinei”.

Vezi și: Lionel Messi, scandal imens: a refuzat medalia și a pornit războiul: „Noi nu trebuie să facem parte din această corupție!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (2)
mrtweaks
mrtweaks  •  07 Iulie 2019, 16:45

Oare cine l-a inventat... HmmmmmmmmmmmmMmmmmmmMMm

dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Iulie 2019, 15:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează