INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Coritiba a fost suspendată 30 de jocuri după incidentele de la finalul sezonului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2009 00:00

Tribunalul superior de justiţie sportivă din Brazilia a suspendat, marţi seară, formaţia Coritiba, pentru 30 de meciuri şi a amendat-o cu 237.000 de euro, după incidentele violente care au avut loc în ultimul meci al echipei din sezonul trecut, informează presa sud-americană.

Coritiba a jucat în ultima etapă a sezonului trecut cu Fluminense, iar meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, rezultat în urma căruia gazdele au retrogradat în liga secundă. Acest lucru a stârnit mânia propriilor fani, care au invadat terenul cu bastoane, bare de fier şi scaune, pentru a ataca jucătorii şi arbitrii. Au avut loc incidente grave cu forţele de ordine, iar tribunalul a considerat că echipa nu a luat toate măsurile pentru a preveni astfel de evenimente.

În urma acestei decizii, Coritiba nu va putea juca în liga a II-a braziliană, nici în Cupa Braziliei, dar are dreptul să evolueze în campionatul local al statului Parana.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close