INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

CORONAVIRUS. Premier League a schimbat decizia inițială » Ce se întâmplă cu cel mai bogat campionat al planetei

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 19:49

Premier League nu va începe mai devreme 30 aprilie 2020. Decizia a fost luată astăzi pe fondul pandemiei de coronavirus. 

Liga din Anglia s-a întâlnit din nou pentru a analiza posibilitățile de continuare a sezonului. Oficialii au stabilit că Premier League ar trebui să reînceapă pe 30 aprilie, nu pe 3 aprilie cum stabiliseră inițial, și să se termine pe 1 iunie, dar iau în calcul prelungirea programului competițional după ce Euro 2020 a fost amânat.

Câți bani pierd echipele din Premier League din cauza pandemiei de coronavirus

România: Două scenarii pentru Liga 1

Cluburile din Liga 1, FRF și LPF au căzut de acord asupra a două variante de continuare a sezonului, reluare pe 16 mai sau pe 13 iunie. Vezi scenariile complete AICI.

VIDEO / Informații importante despre coronavirus

Vezi cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează