INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Declarații virulente ale unui fotbalist din Premier League: „Atitudine nepăsătoare! Încă puțin și murea cineva”

Ogbonna (dreapta), într-un duel cu Salah / Foto: Getty +11   FOTO
Ogbonna (dreapta), într-un duel cu Salah / Foto: Getty

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 19:58

Angelo Ogbonna (31 de ani), fundașul central al celor de la West Ham, consideră ca decizia suspendării campionatului din Premier League a fost luată mult prea târziu.

  • Premier League a luat decizia suspendării campionatului joi, 12 martie, cel puțin până pe dată de 3 aprilie, după ce Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, și Hudson-Odoi, mijlocașul lui Chelsea, au fost infectați, iar trei jucători de la Leicester și Mendy de la City sunt în carantină

„Arsenal a jucat cu Olympiacos, iar patronul grecilor avea virusul. Încă puţin şi murea cineva până când se lua o decizie la noi. Aici nu mai este vorba de fotbal, ci despre mentalitatea unei întregi naţiuni.

Nu au înţeles riscurile la care suntem supuşi din cauza acestui virus care se răspândeşte în doar câteva secunde dacă nu eşti atent. Eu nu am fost testat, iar asta dovedeşte şi mai tare atitudinea nepăsătoare de aici, că să nu spun mai multe.

În calitate de cetăţean italian, sunt extrem de mândru de ceea ce face ţara mea. Putem fi criticaţi din multe puncte de vedere, dar cred că suntem cei mai buni din lume atunci când vine vorba de sănătate”, a declarat Ogbonna pentru Corriera della Sera.

+7 FOTO
  • Numărul deceselor în cazul epidemiei de coronavirus la nivel mondial depășește valoarea de 5.436, în timp ce numărul cazurilor de infecție a ajuns la 145.995

Sportul mondial, afectat de coronavirus

  1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
     
  2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus
     
  3. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  4. Indian Wells 2020, primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie
     
  5. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19: „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
     
  6. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 
     
  7. Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

VEZI ȘI:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Margaret Court, luare de poziție controversată în cazul pandemiei de coronavirus: „Sângele lui Iisus ne va proteja”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Martie 2020, 22:38

tocmai ca si italia a luat masuri f tarziu de asta a ajuns acolo,anglia o sa fie la fel

bazinga
bazinga  •  14 Martie 2020, 21:25
Postat de paul801 pe 14 Martie 2020, 20:34

un lucru foarte adevarat, englezii sunt nepasatori...si-i va lovi destul de rau, din pacate

Asa prezici tu?Esti neam cu Petrache Lupu sau Mama Omida....sau "ORACOLUL DE LA DAMAROAIA""?Ai citit tu in cafea ca o sa-i loveasca rau pe englezi?Din pacate....

bazinga
bazinga  •  14 Martie 2020, 21:23

Vai de capul tau de italian!Ce face Italia se numeste prostie omeneasca dusa la extrem!Abia acum-cand e prea tarziu-s-au trezit si macaronarii sa faca ceva concret!Au stat saptamani bune fara sa miste nimic si abia acum s-au trezit...Noua nu ni se poate intampla nimic....China e prea departe!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează