INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Gary Neville și Ryan Giggs, campioni și în afara terenului: au pus la dispoziția medicilor hotelurile pe care le dețin

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 18:59

Gary Neville (45 de ani) și Ryan Giggs (46 de ani), foștii fotbaliști ai lui Manchester United, au pus la dispoziția medicilor hotelurile pe care le dețin în Manchester.

„E un lucru pe care îl fac cu plăcere. Ne bucurăm că putem ajuta. A venit acel moment în care întreaga industrie trebuie să dea dovadă de solidaritate. Nu doar pentru staff, ci pentru toți oamenii care au nevoie de cazare în lunile care urmează”, a declarat Neville pentru BBC.

Neville și Giggs, gest superb în lupta cu coronavirusul

Gary Neville deține alături de fostul coleg Ryan Giggs două hoteluri de lux plasate în zone excelente ale orașului Manchester, unul în centru, iar altul în apropierea stadionului Old Trafford. 

Conform BBC, cele două locații locații vor fi închise publicului câteva zile, apoi vor fi puse la dispoziția Ministerului Sănătății: „Angajații noștri vor lucra în mod normal și nu au voie să primească niciun ban de la cei cazați”.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Vezi cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează