INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

CORONAVIRUS / Marius Șumudică, derapaj după incidentul de pe Otopeni: „Îl călcam în picioare, îl terminam”

Marius Șumudică este din vara lui 2019 antrenor la Gaziantep
Marius Șumudică este din vara lui 2019 antrenor la Gaziantep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 13:49

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul celor de la Gaziantep, a avut o reacție agresivă pe tema incidentului petrecut ieri în România, pe aeroportul Otopeni.

  • Context: Marți, 17 martie, s-a petrecut o situație reprobabilă pe aeroportul Otopeni. Un bărbat infectat cu noul coronavirus a prezentat la aterizare un certificat din partea medicilor spanioli, care atestă că acesta are COVID-19. Bărbatul a ajuns în România cu o cursă Madrid - București.

Noi suntem bolnavi, nu te supăra pe mine. Am citit ieri că a venit un personaj din Spania cu un certificat şi era infectat cu coronavirus. Eu îl călcam în picioare, îl terminam! Nu se poate asa ceva, e inconştienţă totală! 

Persoanele din avion se duc acasă, iau contact cu alte persoane. Avea deja un certificat medical. Cum îţi permiţi să te urci în avion?! Puteam să fiu cetăţean turc, am refuzat şi mă doare sufletul când citesc şi când ma duc la antrenament şi îmi spun «Bă, ce se întâmplă în România?!». E scandalos şi ruşinos ce se întâmplă", a afirmat Șumudică, la TV Pro X.

  • 246 de cazuri diagnosticate cu COVID-19 erau până la această ora în România. Numărul este în curs de actualizare

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
10216741700672837
Kevin Mann  •  18 Martie 2020, 21:43

Cine este omul de la Otopeni? Un nume... ceva?! Sincer, cred că este o invenție a presei controlate, ca să alimenteze panica.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  18 Martie 2020, 19:48

Romania , un stat pe care toata omenirea il respectã.

daviddraiman
daviddraiman  •  18 Martie 2020, 18:37
Postat de valyomanid4 pe 18 Martie 2020, 16:59

Mda, dupa mintea unora trebuia primit cu paine si sare, poate si premiat, a contaminat doar 60 de persoane...

era Andrei se intorcea din insule Maldive cu 2000 de euro !!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează