CAMPIONATE  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Uli Hoeness, poziție categorică: „Cine avansează date este un șarlatan”

Hoeness a cucerit 3 Cupe ale Campionilor ca jucător al lui Bayern
Hoeness a cucerit 3 Cupe ale Campionilor ca jucător al lui Bayern

Joi, 26 Martie, 11:52

Uli Hoeness (68 de ani), fostul conducător al lui Bayern Munchen, i-a criticat pe cei care înaintează în aceste zile date în spațiul public la care ar trebui să se reia competițiile sportive, în contextul pandemiei de coronavirus.

Cine avansează date pentru reluarea campionatelor este un şarlatan! Paradigma se va schimba puţin. Nu-mi mai pot imagina transferuri de 100 de milioane de euro. Datele afacerii vor fi afectate şi, mai mult ca sigur, vom avea o lume nouă în fotbal", a declarat acesta pentru Kicker.

De unde ar fi pornit pandemia COVID-19 în Spania și Italia: „Nu au existat controale. A fost teribil”

Papu Gomez (32 de ani, mijlocaș ofensiv), starul celor de la Atalanta, a vorbit despre pandemia de coronavirus și și-a exprimat opinia cu privire la declanșarea crizei COVID-19 în Spania și Italia, cele mai afectate țări europene de virusul provenit din China.

Pe scurt, Gomez consideră că partidele din „optimile” Champions League dintre Atalanta și Valencia (8-4 la general pentru italieni) ar fi catalizat răspândirea virusului. Partida disputată în Italia s-a jucat cu stadionul arhiplin, în timp ce meciul din Spania s-a desfășurat cu porțile închise. (detalii, AICI)

Citește alte știri despre coronavirus:Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1