INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cotizant la cazino » Cum s-a descoperit ultimul viciu al lui Nainggolan 

Cumpărat cu 38 de milioane de euro de la Roma, Nainggolan n-a fost deloc o afacere bună pentru Inter Foto: Reuter
Cumpărat cu 38 de milioane de euro de la Roma, Nainggolan n-a fost deloc o afacere bună pentru Inter Foto: Reuter

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 10:21

Mijlocașul belgian Radja Nainggolan a fost păgubit de 150.000 de euro de hoții care i-au clonat carnete de cecuri. Cu una dintre filele cu cod furat trebuia să acopere pierderile cu cinci zerouri suferite la Monte Carlo.

Printre multele vicii ale lui Radja Nainggolan s-a mai descoperit unul. Mijlocașul lui Inter sparge mulți bani la cazino. Pasiunea belgianului a ieșit la iveală după ce hoții i-au clonat un carnet de cecuri și l-au păgubit cu 150.000 de euro, retrași dintr-o bancă Mediolanum din Lazio. Suma de pe fila ale cărui coduri au fost furate trebuia să stingă datoria după o vizită a lui Radja la Monte Carlo în august, puțin înaintea începerii Seriei A.

Refăcut după accidentare

De la instituția bancară ce a emis cecurile s-a aflat că Nainggolan era cotizant la cazinourile din Principat și că a plecat de multe ori pe minus, iar pierderile ajungeau și la sume cu cinci zerouri. Norocul lui că banda ce clona cecuri nu i-a "copiat" și alte ordine de plată destinate acoperirii datoriilor. Belgianul, care a pierdut și Mondialul din Rusia din cauza vieții extrasportive tumultoase, e anunțat titular mâine, în meciul cu Chievo.

3goluri în 14 meciuri are Nainggolan în acest sezon la Inter. A jucat doar 913 minute, a fost de 3 ori rezervă și a ratat 5 partide din cauza accidentărilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează