CAMPIONATE  ·  EURO 2020

Cristi Chivu a răbufnit în direct! Mesaj dur pentru oameni: „Stați dracului în casă și lăsați țuica!”

Cristi Chivu a câștigat Liga Campionilor și Serie A cu Inter Milano // FOTO: Guliver/GettyInages
Cristi Chivu a câștigat Liga Campionilor și Serie A cu Inter Milano // FOTO: Guliver/GettyInages

Miercuri, 18 Martie, 18:08

Cristi Chivu, stabilit în Milano, a avut un mesaj dur pentru toată lumea, în plină pandemie de coronavirus.

 Din Lombardia, cea mai afectată zonă de COVID-19 din Italia, fostul internațional a avut o izbucnire nervoasă și le-a transmis oamenilor un mesaj categoric. 

„Pot să spun ceva în direct? Dă-l dracului de Campionat European și de fotbal! Nu mai interesează pe nimeni. Stați acasă! Măsurile luate de autorități sunt făcute pentru a-i ține în case pe oameni. Acesta este un virus extrem de ușor de transmis. Nu contează că eu mă cred Batman sau Superman sau că dacă beau o țuică dimineața nu se lipește de mine. Nu este adevărat! Toți suntem vulnerabili în fața acestui coronavirus. Stați dracului în case!”, a declarat Cristian Chivu la ProTV. 

VIDEO » Chivu a participat în campania GSP #vafibine

Italia este țara europeană cea mai afectată de coronavirus. S-au înregistrat 31.500 de cauzuri și 2.500 de morți. Peninsularii au închis granițele, iar oamenii nu au voie să iasă din casă decât în situații de urgență.

Cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

 1. EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
   
 2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
   
 3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
   
 4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
   
 5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
   
 6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
   
 7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Citește alte știri despre coronavirus: Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (45)

bulletproof  •  21 Martie 2020, 19:42

Măi Cristi, măi băiatule, din câte văd lovitură aia la cap te-a cam lăsat fără ... come si dice? ...MINTE ❗

vulpea202  •  20 Martie 2020, 07:51

Cristi, pe mine ma afecteaza faptul ca acest campionat european nu se mai tine deoarece imi mai rotunjeam veniturile. Eu nu am banii tai sa-mi permit sa stau in casa, daca nu ies la vanat, nu mananc, asa ca stai tu dracului in casa pentru vreo cinci ani!

masinameaeata  •  19 Martie 2020, 15:12

Daca asa a ajuns sa vorbeasca capitalul echipei nationale, atunci vai de capul ei de echipa nationala. Mai bine, ati fi tacut si NU ati fi dat interviul cu el. Acest interviu, arata cat de sarac cu duhul este si ne mai arata ca in lipsa de argumente, fostul capitan al nationalei, ca sa para credibil, din trei cuvinte, doua sunt cu dracul in gura, vai de capul lui!!!

Vezi toate comentariile (45 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1