INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Primul scandal cu Ronaldo la Al-Nassr. A plecat la pauză din lojă!

Primul scandal cu Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Foto: Twitter @brfootball
Primul scandal cu Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Foto: Twitter @brfootball

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 14:07 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 17:00

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a văzut numai prima repriză a meciului Al Nassr - Al Ta'ee (2-0) din tribune, după care s-a plictisit și a plecat la vestiar, provocând nedumerire printre conducători.

Debutul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită s-a amânat, și din motive birocratice. Al-Nassr nu a reușit să-l înscrie încă la Ligă și oricum nici nu avea drept de joc, din cauza unei suspendări pe două meciuri cu care s-a transferat din Anglia. 

Anunț îngrijorător pentru Dinamo! Vlad Iacob spune că echipa are nevoie de 1,5 milioane de euro în 4 luni: „Riscăm să nu luăm licența”
DINAMO
Anunț îngrijorător pentru Dinamo! Vlad Iacob spune că echipa are nevoie de 1,5 milioane de euro în 4 luni: „Riscăm să nu luăm licența”

Portughezul a venit totuși la stadion, la partida cu Al Ta'ee, pentru a se familiariza și cu atmosfera, mai ales că biletele toate fuseseră vândute, fanii crezând că acum îl vor vedea pe atacantul de 37 de ani jucând.

Cristiano Ronaldo a tras la bicicletă

Cristiano s-a cam plictisit în lojă și aproape de pauză a plecat! A apucat să vadă însă deschiderea scorului și primul gol marcat de Talisca, ridicându-se în picioare, după care s-a dus la vestiare. Și nu s-a mai întors în lojă pentru repriza secundă

A preferat să vadă partida la un televizor din vestiar. Acolo s-a bucurat pentru al doilea gol reușit de brazilianul Talisca și și-a văzut de antrenament. 

Primul scandal cu Ronaldo la Al-Nassr. A plecat la pauză din lojă!
Cristiano Ronaldo a plecat la pauză din lojă în timpul meciului Al Nassr - Al Ta'ee. Foto: Twitter @brfootball

Da, în timp ce colegii săi erau pe gazon și câștigau (2-0) întâlnirea amânată de joi, din cauza unor probleme la nocturnă, Ronaldo n-a stat deloc și în repriza a doua a tras la bicicletă. 

Imagini din vestiar au fost publicate pe rețelele sociale de Al-Nassr, ca nu cumva să se creadă că noul său jucător a plecat din stadion și n-a urmărit jocul.

Întrebări în presa locală după ce Ronaldo a plecat la pauză din lojă

Presa locală s-a întrebat însă imediat ce l-a determinat pe Cristiano să plece din tribună și a făcut paralela cu ultimele săptămâni ale aventurii la Manchester United. 

Ronaldo făcuse ceva asemănător cu Erik ten Hag pe Old Trafford, când a aflat că nu va fi folosit decât în repriza secundă. De-aici s-a aprins scânteiia scandalului și s-a ajuns la plecarea sa forțată din Premier League. 

Este posibil ca Ronaldo să debuteze în Arabia Saudită pe 22 ianuarie, la partida cu Al-Ettifaq, de pe teren propriu, bineînțeles dacă nu mai apar și alte probleme. 

+43 FOTO

Citește și:

Barcelona a pus ochii pe un puști de 17 ani din Brazilia

Roberto Martinez se află pe lista unei naționale de top din Europa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  27 Ianuarie 2023, 22:12
Postat de donbaas pe 07 Ianuarie 2023, 19:26

Să fie legitimat, doar. Nu poți trece pe foaia de joc un jucător aflat în stare de suspendare!

Nu e adevărat. Trebuie trecut pe foaia de joc. Legitimat ești din momentul în care intră în vigoare contractul și până acesta expiră sau este reziliat sau jucătorul semnează alt contract care îl anulează pe cel în vigoare. Ca să își ispășească suspendarea, un jucător trebuie trecut pe foaia de joc. CFR era s-o pățească în Ch. League. Vroiau să introducă un jucător pentru care ei credeau că a expirat suspendarea, pentru că trecuse nr. de meciuri pentru care fusese suspendat, dar nu fusese trecut pe foaia de joc, deci nu-i expirase suspendarea.

Cristiano2020
Cristiano2020  •  09 Ianuarie 2023, 09:25
Postat de enigmaticul pe 07 Ianuarie 2023, 17:37

Sunteți ridicoli, atât autorul articolului, cât și pârlitul ăsta înfumurat și plin de ifose, în jurul căruia se face atâta ”tam/tam”!! Prevă că nu va face mulți purici nici aici, deoarece vremea lui a trecut, dar el nu pricepe.

acum e vremea ta...

donbaas
donbaas  •  07 Ianuarie 2023, 19:26
Postat de CiprianBirtea_84 pe 07 Ianuarie 2023, 17:27

Dacă nu a fost înscris la ligă, Ronaldo nu își poate ispăși suspendarea. Pentru a-și ispăși suspendarea, un fotbalist trebuie trecut pe foaia de joc.

Să fie legitimat, doar. Nu poți trece pe foaia de joc un jucător aflat în stare de suspendare!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează