INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Ce scandal a provocat Cristiano Ronaldo în Italia! Ministrul Sportului spune că ar fi încălcat protocoalele împotriva Covid-19 » Reacția lui Agnelli: „Acolo să sune pentru explicații”

FOTO: Instagram @cristiano
FOTO: Instagram @cristiano

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 18:18 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 19:37

Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului din Italia, spune că portughezul Cristiano Ronaldo (35 de ani) a încălcat protocoalele împotriva Covid-19. 

Cristiano Ronaldo a fost confirmat cu noul coronavirus. Traseul ulterior al portughezului a fost urmărit atent, au fost scoase în evidență toate momentele în care a intrat în contact cu alte persoane. Cazul a intrat și în atenția Procuraturii din Torino, care a deschis un dosar împotriva lui, scrie Gazzetta dello Sport: „A încălcat articolul 650 din Codul Penal și va fi amendat".

Ronaldo, criticat în Italia

Ronaldo e pus la zid și de Ministrul Vincenzo Spadafora. Invitat într-o emisiune la „Radio Uno”, a fost întrebat dacă e de părere că portughezul a încălcat protocoalele când a revenit în Italia. Răspunsul oficialului italian a fost: „Da, așa cred, dacă nu a existat nicio autorizație specială din partea autorităților medicale”.

Juventus îi ia apărarea lui Ronaldo

Juventus a oferit astăzi un comunicat în care a explicat că „Ronaldo s-a întors în Italia cu un zbor medical avizat de autoritățile medicale, la cererea fotbalistului. Acesta își va continua izolarea în propria locuință”.

Trebuie să suni la Ministerul Sănătății și la cel al Afacerilor Interne, instituțiile care aplică legile statului. De acolo ar trebui primite explicațiile. Juventus a aplicat protocolul medical. Eu sunt un manager sportiv, nu știu dacă a încălcat vreo lege
- Andrea Agnelli, președinte Juventus

VIDEO. Cristiano Ronaldo a depășit bariera celor 100 de goluri în tricoul Portugaliei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Reacție controversată a unui patron de club din Italia „Nu moare nimeni de COVID-19! Se vor umple ospiciile”

ISLANDA. Învingătoarea României din barajul Euro a jucat fără întreg stafful, izolat din cauza unui colaborator infectat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează