INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo, luat la puricat de un coleg de la Juventus: „Mi-a spulberat visurile!”

Cristiano Ronaldo FOTO: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 09:22

Giorgio Chiellini (34 de ani) crede că Juventus a devenit favorită la câștigarea Ligii Campionilor odată cu transferul lui Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo a marcat multe, multe goluri împotriva noastră înainte să vină la Juventus. Mi-a spulberat visurile de atât de multe ori, la Cardiff, la Madrid și chiar acasă, la Torino.

Înainte de venirea lui, Liga Campionilor era doar un vis. Acum, cu cel mai bun jucător din lume în lot, putem face pasul decisiv.

Are calități fantastice, dar nu ăsta e marele avantaj. Personalitatea lui face diferența, modul în care se pregătește, felul în care trăiește meciurile. A schimbat toată echipa”, a declarat  Giorgio Chiellini pentru BBC.

„Cred că anul ăsta sunt 5 favorite la câștigarea Ligii Campionilor: Barcelona, Manchester City, Real Madrid, Bayern Munchen și Juventus. Nu trebuie să scoatem din calcul nici PSG sau Atletico, ambele au demonstrat că pot ajunge departe”Giorgio Chiellini

Vezi și: 

Zlatan Ibrahimovic îl pune la punct pe Cristiano Ronaldo: „El vorbește de noi provocări?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
losche
losche  •  16 Ianuarie 2019, 10:52

Uhm parerea mea e ca Munchen are probleme interne mari, de la conflictele dintre antrenor si jucatori, la iesirile conducerii cu privire la antrenor cum ca e sigur de post dar sigur vor totusi alt om in locul lui si cea mai mare dintre ele, lotul imbatranit si plafonat. Ca nume Munchen o sa fie mereu plasata in carti, ca sanse reale, anu asta nu cred totusi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează