INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

„Planul Ferguson” a eșuat » Dar Atletico îl refuză pe Ronaldo: „Ușa e închisă”

Cristiano Ronaldo, Foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 14:44 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 14:58

Manchester United nu l-a convins pe Cristiano Ronaldo (37 de ani) să rămână nici cu ajutorul lui Sir Alex Ferguson (80 de ani). Agentul Jorge Mendes a propus prelungirea contractului și împrumut pentru un sezon.

Nu s-a ajuns la niciun rezultat în negocierile de marți dintre Ronaldo și United. Fiecare tabără a rămas fermă pe poziție, iar ruptura pare ireconciliabilă. Degeaba l-a chemat echipa din Manchester în ajutor și pe Sir Alex Ferguson, la reuniunea din baza de la Carrington, „planul” ca legendarul scoțian să îl convingă pe fostul său elev din perioada 2003-2009 să rămână a dat greș. 

Nici argumentele noului managerul Erik ten Hag și promisiunea că va fi elementul esențial al „diavolilor” în sezonul viitor n-au avut efectul scontat. Ba din contră!

Fotbalistul transferat de Mircea Rednic acuză că „Puriul” i-a cerut comision: „Cred că a luat milionul de euro atunci”
GSP LIVE
Fotbalistul transferat de Mircea Rednic acuză că „Puriul” i-a cerut comision: „Cred că a luat milionul de euro atunci”

Cristiano Ronlado, împrumut pe un an la o formație din Ligă

Cristiano s-a îndepărtat și mai tare și insistă pe hotărârea luată de a pleca. N-a fost în turneul din Thailanda și Australia, nu va lua parte la următoarele amicale și, mai mult ca sigur, va rata și debutul de campionat, nefiind integrat în antrenamentele grupului. Ideea este că atacantul portughez, învoit aproape trei săptămâni din motive familiale, speră să joace la o formație din Champios League. Chiar sub formă de împrumut.

Agentul Jorge Mendes a venit cu propunerea prelungirii cu un an a contratului scadent în 2023 și revenirea lui CR7 la United la finele sezonului. Neagreată de directorul executiv Richard Arnold și șefii lui United, care îi cer să-și respecte angajamentul.

Atletico îl refuză pe Ronaldo: „Este imposibil să vină”

Ronaldo e cu gândul la Atletico, ultima echipă la care l-a oferit impresarul său, numai că destinația dorită nu pare permisivă în a-l primi. 

Nu știu cine a inventat și povestea asta cu Cristiano, dar practic e imposibil să vină. Din câte știu, ușa care pentru unii pare deschisă e, de fapt, închisă. Dacă zvonurile continuă să se înmulțească, vom vedea dacă ele sunt reale sau nu. Ar trebui să vindem ca să-l putem lua, dar nu avem nevoie. Avem echipă mare, antrenor mare și ne așteaptă un sezon minunat”, a spus președintele Enrique Cerezo. 

Doar dacă îl vând pe Griezmann și scapă de salariul lui, madrilenii l-ar putea aduce pe portughez.

VIDEO. Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Imagini spectaculoase din Italia » Peste 10.000 de fani la prezentarea noului superstar al echipei

Sheriff nou, aceeași țintă » Echipa care a învins Realul a schimbat jucătorii și antrenorul, dar tot vrea în Ligă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  27 Iulie 2022, 22:53

Pe el nu-l intereseaza decat golurile in UCL!!..vrea sa ramana in istorie ca cel mai bun marcator...cred ca-i pare rau ca a plecat de la Real, o sa recunoasca asta peste ani buni.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  27 Iulie 2022, 19:19

De neinteles! Pentru ce sa pleci la o echipa la care sa joci 3-5 meciuri in UCL,pentru ce? La ce sa joci la Atletico,care oricum nu are sanse la titlu nici daca se retrage Barcelona sau Real din campionat? Daca isi dorea la PSG,era de inteles,mai lua un titlu de campion intr-o alta tara in care n-a evoluat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează