INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cristiano Ronaldo, suspendat! Starul portughez va rata două partide

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 19:38 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 19:47

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost suspendat două partide după gestul nervos din aprilie, de la meciul cu Everton.

Atacantul portughez, care și-a reziliat recent contractul cu Manchester United, a fost suspendat pentru două meciuri de Federația Engleză.

Ministrul Germaniei, gest sfidător în fața lui Infantino și a șeicilor! Imaginea din tribune e virală
Germania - Japonia 1-2
Ministrul Germaniei, gest sfidător în fața lui Infantino și a șeicilor! Imaginea din tribune e virală

Cristiano Ronaldo, două meciuri de suspendare

O comisie din cadrul FA a investigat gestul lui CR7 și l-a găsit vinovat pe acesta de comportament violent. Astfel, el va fi suspendat pentru două meciuri la interne, potrivit BBC. 

Portughezul, care joi va debuta la CM 2022, în Portugalia - Ghana, va ispăși pedeapsa fie în Anglia, fie în campionatul în care se va transfera. Suspendare nu se va aplica la meciurile internaționale.

Reacția mamei băiatului căruia Ronaldo i-a spart telefonul: „E fiul meu. Are autism și dispraxie și a fost atacat!

În aprilie, Sarah Kelly a spus că ea este mama suporterului căruia Ronaldo i-a spart telefonul și a vorbit despre incident, prezentând și o fotografia cu mâna învinețită a fanului.

„La finalul meciului, când jucătorii ieșeau de pe teren, noi eram chiar în fața tunelului. Iar fiul meu îi filma pe jucătorii lui United. La un moment dat a filmat în jos pentru că Ronaldo își dădea jambierele jos, iar piciorul lui sângera. Fiul meu a vrut să vadă ce se întâmplă, nu a zis nimic. 

După aceea, Ronaldo a trecut pe lângă el, a dat cu palma peste telefonul fiului meu și a continuat drumul. Se poate observa vânătaia de pe mâna fiului meu. Eu plângeam și eram în stare de șoc. Și Jacob a fost șocat complet. El suferă de autism și dispraxie (n.r- tulburarea de coordonare a mișcării). 

Nu i-a picat bine ce s-a întâmplat. Era foarte supărat și nu va mai vrea să meargă la un alt meci. A fost prima partidă de fotbal la care a mers și s-a întâmplat asta... Am avut o zi minunată până când jucătorii au ieșit de pe teren. Ce s-a întâmplat ne-a distrus ziua și ne-a lăsat cu un gust amar. Fiul meu are autism și a fost atacat de un fotbalist. Acesta este punctul de vedere al unei mame”, a fost mesajul lui Sarah Kelly, citată de Liverpool Echo.

Citește și: 

Protest in corpore al fotbaliștilor Germaniei » Una dintre cele mai de impact imagini ale acestui Mondial

Suma uriașă pierdută de Ronaldo, după rezilierea cu Manchester United

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează