INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

FOTO Cele mai tari meme-uri după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr: „Ce cauți aici? Credeam că ai bani”

Internetul a „explodat” după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr +18   FOTO
Internetul a „explodat” după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2022 11:42 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 12:31

Cristiano Ronaldo, 37 de ani, e ținta principală a glumelor după ce a semnat cu saudiții de la Al-Nassr. Microbiștii de pe mapamond îl taxează pe lusitan pentru decizia de alege mirajul financiar al unui campionat slab cotat în detrimentul gloriei din Europa.

E „ploaie” de ironii la adresa lui Cristiano Ronaldo, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur, proaspăt transferat în Arabia Saudită! În ultimele ore, pe internet au început să circule sute, mii de glume la adresa superstarului portughez, majoritatea fanilor criticându-l pentru mutarea la Al-Nassr.

Răsfoiește în galeria foto de mai jos cele mai tari glume și meme-uri după transferul lui Cristiano la Riyadh:

„Fanii plângând pentru CR7 / CR7 fericit  la Al Nassr”
„Când Vincent Aboubakar îl vede pe Ronaldo la Al Nassr: «Ce cauți aici? Credeam că ai o situație financiară stabilă»”
„Fanii lui Ronaldo explicându-le fanilor lui Messi cum Pro League din Arabia Saudită are un nivel mai ridicat decât Ligue 1”
„Arabia Saudită: singura țară care a câștigat cu Argentina la Mondial, împotriva ei a înscris Lewandowski primul gol la un CM, a eliminat Mexic, l-a luat pe Ronaldo”
„Acesta trebuie să fie cel mai brutal final al unei rivalități, în istoria sportului”
+14 FOTO

Cristiano Ronaldo, în 2015: „Vreau să-mi termin cariera cu demnitate!”

Pe Twitter a început să circule în ultimele ore un videoclip din 2015, în care Ronaldo, în vârstă de 30 de ani la acel moment, discuta despre planurile sale pentru finalul carierei:

„În mintea mea, vreau să închei la nivel înalt. Vreau să-mi termin cariera cu demnitate, la un club mare”.

Interviul lui Piers Morgan cu Ronaldo e din nou viral

Contestatarii portughezului, uimiți și ei de calea aleasă de CR7, scot la suprafață diverse materiale din trecut cu el negând o posibilă mutare în zona țărilor arabe.

Un astfel de moment s-a petrecut în toamnă, în interviul exploziv pe care acesta i l-a acordat lui Piers Morgan. Cunoscutul jurnalist britanic, un admirator declarat al lusitanului, era convins că Ronaldo nu ar accepta un transfer în Arabia Saudită doar din rațiuni financiare.

(...) De asemenea, e faptul că vrei să continui să joci la cel mai înalt nivel, vrei să joci în Champions League, vrei să continui să dobori recorduri. Îmi revin din nou sentimentele legate de tine, dacă era doar despre bani, ai fi în Arabia Saudită, câștigând regește. Dar nu asta te motivează, vrei să continui la nivel înalt”.

Răspunsul lui Cristiano pentru Piers Morgan? „Cred că încă pot înscrie multe goluri și să ajut echipele mari. Cred că sunt încă suficient de bun și capabil să ajut naționala, chiar și pe Manchester United”, spunea Ronaldo în noiembrie, în celebrul interviu care a dus la îndepărtarea sa de pe Old Trafford.

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

VIDEO Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 6 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”

VIDEO „Dacă era doar despre bani, ai fi în Arabia Saudită acum!” » Interviul lui Piers Morgan cu Ronaldo e din nou viral + „Vreau să-mi închei cariera cu demnitate!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
Stelian66
Stelian66  •  01 Ianuarie 2023, 18:26

Cainii latra, caravana trece . Cainii continua sa moara de foame ca hate-ul nu pune mancare in farfurie . CR7 continua drumul , colecteaza milioane si doboara recorduti . Sunt strugurii amari , frustratilor ? Peste 20 ani topurile vor mentiona numele lui Ronaldo . Pe al vostru … niciodata . Doare ?

mehigh_ms
mehigh_ms  •  01 Ianuarie 2023, 10:53
Postat de enigmaticul pe 31 Decembrie 2022, 14:50

Acum să fim realiști! Nu cred că se mai așteaptă cineva să joace fotbal de calitate și la înalt nivel, la cei aproape 40 ani!! Cristinel s-a orientat spre bani, performanțele au trecut pe locul doi încă de acum 2-3 ani. Trecut-au anii, și nu se mai întorc, NICIODATĂ.

pai cati *** de bani ii mai trebuie la fotomodelul asta? bun fotbalist! dar retragete *** odata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai041
mihai041  •  31 Decembrie 2022, 16:04
Postat de donqhot pe 31 Decembrie 2022, 14:22

Toti marii campioni si-au incheiat cariera la echipe mai mici, care au putut insa sa le ofere salarii impresionante: Pele la Cosmos, Maradona la Newells, Iniesta in Japonia, Beckenbauer, Beckham in SUA, Stanciu in China...

Cum să îl pui pe Stanciu în aceeași frază cu Pele, Beckham, Iniesta, Beckenbauer sau Maradona? *** ***? Stanciu mare jucător? Ce fumezi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează