INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Cruyff: "Messi va fi jucătorul cu cele mai multe Baloane de Aur din istorie"

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2012 23:12

Fostul jucător şi antrenor al Barcelonei, olandezul Johan Cruyff, a declarat într-un interviu acordat publicaţiei argentiniene "Ole" că Lionel Messi va cîştiga de-a lungul carierei multe "Baloane de Aur".

"Messi va fi jucătorul cu cele mai multe Baloane de Aur cîştigate din istorie. El va lua cinci, şase, şapte, este incomparabil. Joacă o altă ligă", a spus Cruyff, care l-a lăudat şi pe colegul lui Messi de la Barcelona, Xavi Hernandez, nominalizat şi el pentru trofeu:  "Xavi este sufletul echipei FC Barcelona. Este jucătorul care cu adevărat a făcut să crească această Barca. În plus, a cîştigat Campionatul European şi Cupa Mondială cu naţionala Spaniei, iar în opinia mea este o nedreptate că nu a primit Balonul de Aur"

Lionel Messi este considerat favorit pentru Balonul de Aur 2011, trofeu care va fi decernat, luni, la Zurich. Alături de Messi şi de Xavi, mai este nominalizat pentru acest trofeu Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
piskai
piskai  •  09 Ianuarie 2012, 00:32

pai daca nu se dau si ele pe un criteriu anume... cam are dreptate cruyff

86steaua
86steaua  •  08 Ianuarie 2012, 23:29

Il vrei la Steaua?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează