INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Cum arătau petrecerile monstruoase organizate de Ronaldinho: „A fost o nebunie în casa lui, nu știi ce era acolo!”

Ronaldinho are un stil inconfundabil / Sursă foto: Facebook
Ronaldinho are un stil inconfundabil / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 10:41 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 23:21

Patricio Rubio, fostul coechipier al marelui Ronaldinho Gaúcho, oferă detalii picante de la petrecerile organizate de brazilian în perioada în care cei doi erau colegi în Mexic, la Querétaro F.C.

Invitat în cadrul unui podcast, chilianul Patricio Rubio, care avea doar 25 de ani în perioada în care a împărțit vestiarul cu Ronaldinho, a vorbit cu nostalgie despre ipostaza de a-l fi avut coleg pe unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile și totodată o figură inconfundabilă și plină de charismă.

„Era o nebunie în casa lui Ronaldinho”

A fost o nebunie în casa lui, nu știi ce era acolo. Odată ce ai ajuns în locuința lui, chelnerii îți serveau băuturi… Incredibil!

Întotdeauna era câte un oaspete nou, totul la liber, pază peste tot, femei frumoase. Dar am fost cuminte”, a rememorat Patricio Rubio în timpul podcastului. Acesta s-a declarat „vrăjit” de stilul de viață al fotbaliștilor brazilieni: 

„Este o altă viață. O trăiesc într-un mod diferit, se bucură de ea într-un mod diferit. În plus, este Ronaldinho… Ce poți să-i spui?”, a afirmat Patricio Rubio, conform as.com

Fostul mare fotbalist al Barcelonei a organizat inclusiv în perioada în care se afla în arest la domiciliu petreceri zgomotoase, stropite din belșug cu alcool și la care erau invitate multe manechine.

+28 FOTO

Ronaldinho picase în patima alcoolului după ce și-a pierdut mama

În urmă cu doi ani, apropiații fotbalistului făceau dezvăluiri tulburătoare despre suferința lui Ronaldinho, pricinuită de moartea mamei sale, răpusă de COVID-19.

„În fiecare zi merge la câte o petrecere. Ronaldinho începe să bea dimineața vodcă, whisky, gin și se mai oprește din băut a doua zi dimineața. Acest comportament nu este unul nou, dar am observat că a devenit mai intens după moartea mamei sale.

Locuiește într-un fel de fortăreață, cu tot ce are nevoie. Are o inimă imensă și încearcă să fie generos cu prietenii săi, dar nu toți sunt adevărați prieteni și el nu vede că îi fac foarte mult rău”, au spus apropiați de-ai fotbalistului în cotidianul Extra, citat de Marca.

VIDEO Legendarii Romario și Ronaldinho s-au reunit și au făcut spectacol la futvolei

Citește și alte știri de actualitate: 

Incredibil unde a ajuns Radja Nainggolan, fostul star al lui Inter: „Joc pe «alune»”

A treia cea mai rapidă eliminare din istoria Serie A îl va costa o avere: „Nu scapă de o amendă mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lepitiq
lepitiq  •  08 Martie 2023, 15:23

Sunteti fabulosi!Cum *** bai baiatule?Urmeaza futbal,da?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează