INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

„Curajul lui Gavi e spectaculos”. Revelația Barcelonei plonjează cu capul în gheata adversarului

Gavi, 18 ani, în timp ce se întinde spre minge
Gavi, 18 ani, în timp ce se întinde spre minge

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 19:02 / Actualizat marti, 14 martie 2023 19:02

Gavi, 18 ani, poate să joace extraordinar în faza ofensivă blaugrana, dar știe și să se sacrifice în momentul în care Barcelona se apără.

Barcelona a învins pe San Mames, 1-0 în fața lui Athletic Bilbao, și se îndreaptă spre primul titlu de campioană după patru ani. O victorie duminică, în El Clasico, va desprinde echipa blaugrana la 12 puncte față de Real Madrid, locul secund.

„Care este problema?” » Ilie Dumitrescu a început să râdă când a auzit câte kilograme în plus are atacantul vizat de CFR Cluj
CFR CLUJ
„Care este problema?” » Ilie Dumitrescu a început să râdă când a auzit câte kilograme în plus are atacantul vizat de CFR Cluj

Minutul 22 a fost al lui Gavi. Toți vorbeau de gestul lui

Împotriva bascilor, Gavi a impresionat în linia mediană a lui Xavi, ca de obicei. Dar, în minutul 22, mai mult decât oricând. Nu cu un gol, nu cu o pasă decisivă, ci cu o deposedare incredibilă.

Internaționalul spaniol în vârstă de 18 ani poate face orice în faza ofensivă, însă în apărare se poate sacrifica, pentru ca Barcelona să depășească o fază dificilă.

Carles Puyol l-a aplaudat pe Gavi

Într-un moment când Dani García voia să paseze și situația putea deveni periculoasă pentru Barça, tânărul jucător andaluz a plonjat în fața adversarului, cu capul în gheată. Rivalul a atins greșit mingea, pentru a nu-l lovi pe Gavi, și acțiunea s-a diluat. Primejdia a dispărut. Gavi a repetat gestul și după pauză, într-un duel cu Raúl García.

Carles Puyol, fost căpitan blaugrana, îl admiră pe mijlocașul cu 17 selecții și 3 goluri pentru La Roja. A postat emoticoane cu aplauze pe Twitter.

„Curajul lui Gavi e spectaculos", a comentat Xavi. Și antrenorul catalan e încântat de adolescent.

83de meciuri a jucat Gavi pentru Barcelona în două sezoane în toate competițiile

4goluri și 11 pase decisive a reușit mijlocașul până acum în tricoul blaugrana

Incredibil! Unde s-a ajuns cu prelungirile! 42 de minute de timp suplimentar în America de Sud. Goluri în 90+24 și 90+38!

„Revine Mister Champions” » Benzema este „bestia neagră” a lui Liverpool

Playtech: ȘOC! Orban, anunț HALUCINANT despre Al treilea Război Mondial! E CUTREMUR în Europa!


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  14 Martie 2023, 20:18

nenea jumătate nu a văzut meciul, altfel știa ca arbitrul a dictat indirecta pentru bilbao..

badeadorian
badeadorian  •  14 Martie 2023, 19:40

„Curajul lui Gavi e spectaculos".... DAR , se sanctioneaza cu lovitura libera indirecta pentru autopericlitare !!!! . Nu ai voie sa joci mingea cu capul mai jos de brau , in duel cu un adversar ....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează