INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Cutremurător! Medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire, dar se pregătește să revină pe teren!

Neto, în stânga, alături de Jakson Follmann. Ambii au fost printre puținii supraviețuitori ai accidentului aviatic // FOTO: Guliver/Getty Images
Neto, în stânga, alături de Jakson Follmann. Ambii au fost printre puținii supraviețuitori ai accidentului aviatic // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 20:11

Pe 28 noiembrie se împlinesc doi ani de la cumplitul accident de avion în care a fost implicată echipa braziliană Chapecoense, accident în urma căruia au murit 71 de pasageri și alți membri ai echipajului.

Neto, fundașul central al lui Chapecoense, s-a numărat printre cei 3 jucători supraviețuitori ai teribilului accident. Găsit de salvatori în stare critică, fiindu-i prezise șanse minime de supraviețuire, fotbalistul a rezistat miraculos și acum e pe cale să revină pe teren.

După ani grei, în care a suferit operații la un plămân, la genunchi și chiar la craniu, fotbalistul așteaptă acum acceptul medicilor pentru a reveni în fotbalul de performanță.

Mai mult, în lunga perioadă de convalescență, Neto a scris și o carte intitulată "Pot să cred în mâine", în care relatează momentele accidentelui aviatic și cum a încercat să treacă din punct de vedere psihologic peste acel moment dramatic.

Vezi și: Buffon a dezvăluit ce îl determină să-și continue cariera: "Dacă am ajuns să apăr până la 40 de ani, i-o datorez și lui Ronaldo"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
124864391762775
Doru Ungureanu  •  21 Octombrie 2018, 10:44

Sper sa fie sănătos...si nu doar fizic...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează