INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

„Poți să-ți faci meseria? Ajunge!” » Istvan Kovacs, contre cu selecționerul Danemarcei. Cum a arbitrat egalul cu Anglia

Sursă foto: Getty
Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 23:46 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 23:59

Cei din naționala Danemarcei i-au reproșat lui Istvan Kovacs (35 de ani) că a permis prea multe Angliei, în timp ce ei au fost pedepsiți pentru faze asemănătoare în meciul încheiat cu scorul de 0-0.

Crist1an00 Ronaldo, golgeterul Europei! Bornă unică atinsă de portughez în meciul cu Suedia

Un meci tern, început de selecționerul englez Southgate cu trei închizători, debutantul Kalvin Phillips, Rice și Dier, anost și greu de animat, n-a fost extrem de ușor pentru Istvan Kovacs. Deși n-a avut faze grele, unele decizii banale au fost suficiente pentru a-i enerva pe danezi, în special pe selecționerul Kasper Hjulmand.

Istvan Kovacs, contre cu selecționerul Danemarcei

Fostul antrenor de la Mainz și Nordsjaelland s-a supărat în special la începutul reprizei secunde. Când, după o intrare dură a lui Dier la Yacob Poulsen, Kovacs n-a acordat nimic. Reluările au arătat că englezul l-a călcat tare pe vârful nordicilor. La faza imediat următoare, Braithwaite a făcut un fault asemănător, poate mai avântat, și a luat cartonaș galben.

„What’s the difference?!”, care e diferența?, a urlat tehnicianul danez. Care a continuat să protesteze și a fost atenționat de Istvan Kovacs. „Poți să-ți faci meseria? Ajunge!”, i-a spus Istvan Kovacs. „Enough”, care l-a lăsat pe danez cu un zâmbet încurcat. Kovacs a mai avut o discuție și cu portarul Kasper Schmeichel, căpitanul danezilor, la pauză. 

„Poți să-ți faci meseria? Ajunge!” » Istvan Kovacs, contre cu selecționerul Danemarcei. Cum a arbitrat egalul cu Anglia

Islanda, adversara României de la barajul pentru Euro, a fost zdrobită! Franța și Croația chiar au reeditat finala Mondialului

Pe teren, Anglia, cu 4 debutanți (Coady, Grealish, Kalvin Phillips, Maitland Niles), a ratat cea mai mare ocazie a meciului în prelungiri, când Mathias Jorgensen a scos de pe linie mingea lui Kane. S-a terminat 0-0. 

Kovacs a mai avut o discuție și cu portarul Kasper Schmeichel, căpitanul danezilor, la pauză.Pe teren, Anglia, cu 4 debutanți (Coady, Grealish, Kalvin Phillips, Maitland Niles), a ratat cea mai mare ocazie a meciului în prelungiri, când Mathias Jorgensen a scos de pe linie mingea lui Kane. S-a terminat 0-0. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Turcia, o nouă aventură pentru Traore » Atacantul se va bate la promovare în sezonul viitor

Un duș special. Cum s-a schimbat cariera lui Lampard după o discuție fără haine cu Mourinho

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10216741700672837
Kevin Mann  •  09 Septembrie 2020, 08:37

Așa și? Ce vroiai să zică? Să strige “Dispari”, ca lui Florinel Coman? —— Kovacs e un arbitru bun. S-a mai maturizat și el un pic.

vasi1986
vasi1986  •  09 Septembrie 2020, 08:01

Ce dracu tot dati copy-paste la acelasi text de 2 ori? E al doilea articol in care vad aceleasi fraze scrise de doua ori..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează