INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE. Un duș special. Cum s-a schimbat cariera lui Lampard după o discuție fără haine cu Mourinho

Lampard, 42 de ani, a jucat 13 sezoane la Chelsea și a cucerit 13 trofee. De 14 luni e managerul londonezilor // Sursă foto: Getty
Lampard, 42 de ani, a jucat 13 sezoane la Chelsea și a cucerit 13 trofee. De 14 luni e managerul londonezilor // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 17:02 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 17:11

PREMIER LEAGUE. Frank Lampard (42 de ani) a povestit un episod curios cu Jose Mourinho (57 de ani): „Mi-a deschis ochii, vorbind despre fotbal în timp ce ne spălam în vestiar. A fost cu adevărat frumos”.

Jose Mourinho a fost un om foarte important în cariera lui Frank Lampard. Fostul căpitan și acum manager al lui Chelsea a mărturisit cum i-a influențat viitorul o întâmplare, cel puțin curioasă, din vestiarul londonez. „Un duș special", cum scrie tabloidul The Sun, făcut cu antrenorul portughez, care i-a deschis larg ochii mijlocașului englez asupra modului în care trebuie să se pregătească.

Frank Lampard: „Mi-a spus că sunt cel mai bun din lume"

„Mi-a dat acel ceva de care aveam nevoie pentru a reuși. Un imbold spre top. Doar imaginați-vă scena, eu și Mourinho goi sub duș, în timp ce vorbeam despre fotbal și alte chestii serioase și ne spălam. Cred că a fost cu adevărat foarte frumos, pentru că m-a făcut să înțeleg un alt mod de a aborda pregătirea din partea unui antrenor. Nu era o discuție în birou, ambii pe scaun. Mi-a zis că eram cel mai bun din lume, dar știa că nu-i adevărat, probabil nici n-o gândea. Altul ar fi procedat exact invers și ar fi fost negativ. M-a ajutat în cariera de jucător și antrenor", susține Lampard, ce a lucrat între 2004 și 2007 pe Stamford Bridge cu „The Special One".

Nu decide soția pe cine să bag fundaș lateral, însă uneori îi mai cer sfaturi. La cât fotbal o oblig să vadă acasă, Christine a devenit un fel de life coach și nu mă critică. Mă simt norocos s-o am
Frank Lampard, manager Chelsea

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Jose Mourinho nu vine în Moldova! Unde se va disputa posibilul meci cu Botoșani - Tottenham

A doua dramă pentru noua speranță a fotbalului italian » Accidentare gravă cu Olanda: pauză 6 luni!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează