INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Sassuolo, echipa lui Vlad Chiricheș, vrea încă un fotbalist român

Daniel Boloca/ foto: Imago Images
Daniel Boloca/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 11:40 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 12:09

Sassuolo vrea să îl transfere pe Daniel Boloca (23 de ani), mijlocașul central român de la Frosinone.

Fotbalistul italo-român ar putea fi coleg din sezonul viitor cu Vlad Chiricheș, în cazul în care căpitanul României va rămâne la echipa din Emilia Romagna.

Chiricheș este dorit de Monza, echipa patronată de Berlusconi, după cum anunță Gazzetta dello Sport. De asemenea, în cursa pentru semnătura lui a intrat și Galatasaray, potrivit lui Fabrizio Romano.

„Zidane o va antrena pe PSG” » Jurnalistul care a anunțat transferul lui Messi și prelungirea lui Mbappe cu PSG vine cu noi dezvăluiri
PSG
„Zidane o va antrena pe PSG” » Jurnalistul care a anunțat transferul lui Messi și prelungirea lui Mbappe cu PSG vine cu noi dezvăluiri

Daniel Boloca, dorit de Sassuolo

Conform Tuttomercato.web, Boloca se află pe lista lui Sassuolo, care s-ar putea despărți de mijlocașii Fratessi și Lopez. 

Boloca joacă la Frosinone din 2020, când era adus din postura de jucător liber de contract. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei sale, bifând 36 de partide în Serie B. El a marcat un gol și a oferit și două pase decisive.

Echipa lui Daniel Boloca a terminat sezonul pe locul 9 în liga secundă din Italia și a ratat prezența în barajul de promovare în Serie A. 

Boloca a făcut parte din lista preliminară a lui Edi Iordănescu pentru meciurile României din Liga Națiunilor, însă nu a fost păstrat în lot de selecționer.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Nu se mai înțelege cu nimeni! Robert Lewandowski s-a certat și cu Nagelsmann: „Eu am dat 41 de goluri, nu tu”

„Acord pe 5 ani!” » Liverpool, gata să parafeze cel mai scump transfer din istoria clubului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionutplural
ionutplural  •  10 Iunie 2022, 14:02

Boloca a făcut parte din lista preliminară a lui Edi Iordănescu pentru meciurile României din Liga Națiunilor, însă nu a fost păstrat în lot de selecționer, pentru ca nu joaca la FCSB :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează