INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

De ce a refuzat Jose Mourinho toate ofertele pe care le-a avut în vară » Portughezul vânează postul lui Zidane la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2019 13:03

Jose Mourinho (56 de ani) a refuzat toate ofertele venite în vară și stă la pândă pentru a-l înlocui pe Zinedine Zidane la Real Madrid.  

„The Special One” a fost cel mai curtat antrenor al ultimei perioade de transferuri. Portughezul a recunoscut ofertele primite din țara natală, din Franța și din partea unor echipe naționale, dar a preferat să stea în expectativă.

Analist la postul Sky Sports UK în acest moment, Mourinho ar aștepta ca banca lui Real Madrid să rămână liberă, scriu spaniolii de la AS.

Rezultatele din presezon și egalul cu Valladolid, scor 1-1, din etapa secundă, au făcut ca o bună parte a fanilor madrileni să se îndoiască de Zidane, omul care a adus trei trofee consecutive ale Ligii Campionilor.

Echipele antrenate de Jose Mourinho de-a lungul carierei sale, din postura de principal: Setubal U19, Setubal U17, Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid și Manchester United. Portughezul a câștigat cu Real un titlu, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.

33 de trofeeare Jose Mourinho în palmares

VEZI ȘI:

VIDEO Fiorentina - Napoli 3-4 » Montella: „Mertens a simulat. Sunt cinci arbitri, dar nu s-au folosit de VAR!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
andueos
andueos  •  25 August 2019, 15:23

E logic ce asteapta - si asta spun fara sa citesc articolul. Inlaturarea lui Arges Vintila de la carma stelei sa vina antrenor secund la cea mai titrata si iubita echipa din LUME - STEAUA BUCURESTI aka FCSB!

771545396317549
Eugen Iustin  •  25 August 2019, 14:56

Așteaptă postul mare ca nea gigi.

317270529078800
Danny Pedr  •  25 August 2019, 14:48

Articol prost si haios ,la sky zic prosti cam la nivelul GSP ,dar cine citeste si crede bravo lui,nu are oferte din top !!!!!!! doar din subsolul clasamentul in Anglia ,Real nu sa ating de el , este antrenor de top carexa fost demis de 4 ori ,cara alt amtrenor de top a fomis asa ? si acum propagandă ajunge in tara unde propagandă este hrana poporului. Bravo propagandă ,el merge la real lafel cum chiriches sa vinde cu 15 mil si multe alte chiftele care băgați aici .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează