INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - ASTON VILLA 3-2

REZUMAT VIDEO S-au trezit de Boxing Day, după 0-2 la pauză! Ten Hag dezvăluie cum a reușit Manchester United să revină miraculos în fața celei mai în formă echipe din Premier League

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2023 09:51 / Actualizat miercuri, 27 decembrie 2023 11:21

Erik ten Hag, managerul lui Manchester United, le-a ținut jucătorilor un discurs motivațional în pauza meciului cu Aston Villa (3-2), când echipa era condusă cu 2-0. „Continuați să credeți și să faceți ceea ce am făcut și până acum. Trebuie să punem mai multă presiune”, a cerut tehnicianul olandez.

Manchester United a întors spectaculos, marți seară, de la 0-2, un meci ca și pierdut în fața lui Aston Villa. McGinn (21) și Dendoncker (26) stabiliseră scorul la pauză, 0-2, dar jucătorii lui Erik ten Hag au avut o a doua repriză de senzație.

Rezumat VIDEO: Manchester United - Aston Villa 3-2

După ce VAR i-a anulat un gol, pe motiv de ofsaid, imediat după pauză, Alejandro Garnacho s-a „răzbunat” pe tehnologie cu o „dublă” (59, 71). 

Iar Hojlund a făcut 3-2 într-un final incendiar (82). Primul gol în Premier League al danezului, de la transferul de 75 de milioane de euro de la Atalanta!

VIDEO. Ce a spus Erik ten Hag la pauză în vestiar, înainte ca Manchester United să revină cu Aston Villa de la 0-2

La conferința de presă, managerul lui Manchester United a explicat cum a reușit să-și „monteze” jucătorii în pauză, la 0-2. „Atmosfera s-a schimbat foarte mult din prima repriză în a doua, dar dacă te uiți la prima repriză, am luat două goluri din cauza unor momente în care ne-a lipsit concentrarea”, și-a început tehnicianul olandez analiza.

Apoi a punctat: „Cred că deja în prima repriză am jucat destul de bine și am continuat să încercăm și am încercat. La pauză i-am spus echipei: «Continuați să credeți și să faceți ceea ce am făcut, trebuie să faceți și mai mult». Trebuia să punem din ce în ce mai multă presiune. La 1-2, atunci când am sporit presiunea, ați văzut vezi ce s-a întâmplat”.

Erik ten Hag: „Dacă dăm totul, putem bate pe oricine”

Ten Hag a dezvăluit că și înaintea partidei a „lucrat” la moralul „diavolilor roșii”. „Le-am spus că ne putem bate de la egal la egal cu Arsenal, cu Liverpool, așa că dacă dăm tot ce putem, putem învinge pe oricine.

Trebuie să crezi mereu, chiar și atunci când ești condus cu 2-0, nu contează. Continuă, arată-ți caracterul. Astăzi, băieții au arătat că avem personalitatea necesară pentru a face asta. Cred că a fost o performanță de echipă foarte bună”.

Manchester United urcă pe 6 în clasamentul Premier League

Manchester United a „rupt” astfel o serie de trei partide fără victorie (2 eșecuri, o remiză) și a urcat pe locul 6 în Premier League, cu 31 de puncte după 19 etape.

Rasmus Hojlund, la rându-i, are acum 6 goluri în primul său sezon la United: 5 marcate în Liga Campionilor, unul în Premier League. Cu „dubla” de marți, Garnacho a ajuns la 3 reușite în Premier și la 5 în toate competițiile sezonului.

Clasament Premier League

Mai puteți citi:

MM Stoica numește doi jucători despre care spune că nu au șanse să semneze cu FCSB: „Nu se pune problema”

Dinamo forțează transferul „killer-ului” din 2021 » Salariu lunar de 12.000 de euro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  27 Decembrie 2023, 13:52

" ... celei mai în formă echipe din Premier League"? Villa nu a fost in stare sa bata ultima clasata !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează