INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Decizie surprinzătoare la Chelsea » Thibaut Courtois îl trolează pe Pique în legătură cu un coleg: "Rămâne!"

Diego Costa, foto: Gulliver/gettyimages
Diego Costa, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 16:05

Diego Costa, 28 de ani, a fost trecut pe lista de Premier League a lui Chelsea, în ciuda scandalului avut cu antrenorul Antonio Conte, anunță Daily Mail.

Aflat momentan în Lagarto, orașul natal din Brazilia, fostul vârf al lui Atletico Madrid refuză să revină la Chelsea, dorind să plece de pe Stamford Bridge după disputa avută cu Antonio Conte la începutul acestei veri. Atunci, antrenorul italian i-ar fi trimis un SMS lui Costa prin care i-a comunicat că renunță la serviciile sale.

Cum revenirea internaționalului spaniol la Atletico nu s-a concretizat, Costa rămâne blocat la Chelsea, spre amuzamentul lui Thibaut Courtois. Portarul care i-a fost coleg lui Costa și la Madrid a publicat un tweet ironic, făcând aluzie la celebra postare a lui Gerard Pique legată de rămânerea lui Neymar la Barcelona:

"Se queda! (Rămâne!)", a scris belgianul pe Twitter, însoțind postarea cu o fotografie cu cei doi ridicând trofeul Premier League adjudecat la finalul sezonului trecut.

59 de goluri în 120 de meciuri a bifat Diego Costa în cele trei sezoane petrecute la Chelsea, trecându-și în palmares două titluri și o Cupă a Ligii Angliei cu londonezii

 

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
poison
poison  •  02 Septembrie 2017, 17:36

Alta "stire" marca gsp.. Urmeaza: Un fotbalist a tras o linie cu pixul pe o foaie si De ce a schimbat shortul la pauza jucatorul X.. penibilgsp.ro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează