INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Decizie uimitoare a lui Cristiano Ronaldo: vrea să joace și la Euro 2024!

Cristiano Ronaldo chiar se ține de promisiune și se vede jucând până aproape de 40 de ani, foto: Imago
Cristiano Ronaldo chiar se ține de promisiune și se vede jucând până aproape de 40 de ani, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 12:27 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 12:45

Cristiano Ronaldo chiar se ține de promisiune și se vede jucând până aproape de 40 de ani. 

Va fi prezent la Mondialul din Qatar de peste două luni și, dacă Portugalia se califică, ar fi pregătit să poarte banderola de căpitan și la Euro 2024! 

Anunțul a fost publicat de toată presa din Lisabona, care scrie că CR7 l-a informat deja chiar și pe selecționerul Fernando Santos despre intențiile sale. Cu prilejul Galei „Quinas de Ouro", în care a primit premiul pentru cel mai bun marcator all-time al naționalelor portugheze, Cristiano a confirmat oficial informația. 

Nimic suprinzător pentru un fotbalist care continuă să uimească, chiar dacă portughezul Cristiano Ronaldo nu mai este titular de drept la Manchester United.

Cristiano Ronaldo câștigă o sumă exorbitantă din fiecare postare de pe Instagram! Cum arată top 10 fotbaliști influenți pe rețelele de socializare
TOP
Cristiano Ronaldo câștigă o sumă exorbitantă din fiecare postare de pe Instagram! Cum arată top 10 fotbaliști influenți pe rețelele de socializare

Anunțul lui Cristiano Ronaldo: „Mai am marfă de livrat"

„Traseul meu încă nu s-a încheiat, mai am puțină «marfă» de livrat până la retragere. Mă simt motivat, ambițiile mele sunt încă la nivel înalt și joc acum într-o echipă cu mulți tineri. Vreau să fiu atât la CM din acest an, cât și la Euro 2024. Îi apreciez pe toți care mi-au fost aproape în carieră, de la primele formații de tineret și până în prezent", a spus Cristiano Ronaldo. 

Dacă aceste cuvinte se vor transforma și în realitate, atunci Cristiano va depăși granița celor 200 de partide în națională și va îmbunătăți și recordul mondial de goluri înscrise (în prezent are 189 de selecții și 117 goluri).

„Numele lui Cristiano Ronaldo încă vinde bine"

Viitorul meci al portughezilor, sâmbătă la Praga, atrage deja un interes extraordinar pentru suporterii ce vor să-l vadă pe viu pe Ronaldo. 

„Deși pare pe o pantă descendentă a carierei, numele lui se vinde bine oriunde și adună mulți fani. Interesul pentru acest joc este foarte mare și până la ora partidei se vor vinde toate biletele. Cristiano rămâne și acum printre cei mai mari fotbaliști din lume", a spus Petr Fousek, președintele federației cehe.

Citește și: 

Fotbalistul care a sărit în tribune să-și apere fratele reclamă o „problemă uriașă” pentru fotbal: „De asta nu vine mama la meciuri”

Vinicius, amenințat înaintea mesajului antirasism? „Te distrugem!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  21 Septembrie 2022, 20:01

Mda..........Da Cristinele, ”mai ai marfă de livrat”!! Am văzut ce marfă ”livrezi” și la M.United. Așa cum livrezi tu acum la MU, ai putea juca până la 50 ani!! Tu trebuia să-ți pui ghetele-n cui de vreo 2 ani, dar văd că nu pricepi, acuma doar ”pectoralii” îi mai expui publicului, în rest........vremea ta a trecut.

7even
7even  •  21 Septembrie 2022, 19:13
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 21 Septembrie 2022, 13:22

Sa se retraga gloaba asta ordinara.

Atentie,hater cu 2 cocoase!

corectorul
corectorul  •  21 Septembrie 2022, 15:09
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 21 Septembrie 2022, 13:22

Sa se retraga gloaba asta ordinara.

Stii ca vorbesti despre cel mai eficient fotbalist din istoria fotbalului?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează