INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Debut spectaculos la Bayern Munchen pentru fostul atacant al lui Dinamo: a înscris după numai 36 de secunde!

Desire Segbe Azankpo, în dreapta // foto: Twitter @ fcbayerncampus
Desire Segbe Azankpo, în dreapta // foto: Twitter @ fcbayerncampus

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2022 13:51 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 14:12

Desire Segbe Azankpo (29 de ani), între februarie și iulie 2022 jucător la Dinamo, a înscris la debutul său pentru echipa secundă a celor de la Bayern Munchen, în secunda 36 a meciului de campionat cu Heimstetten, câștigat cu 6-0.

Internaționalul din Benin s-a despărțit de Dinamo la finalul lunii iunie, când i-a expirat împrumutul de la echipa franceză USL Dunkerque, apoi a semnat cu echipa secundă a celor de la Bayern Munchen până în 2024, din postura de jucător liber de contract.

Desire a debutat pentru bavarezi sâmbătă, în meciul cu Heimstetten din Regionalliga Bayern, una dintre diviziile celui de-al patrulea eșalon din Germania.

Urarea fiicei lui Fabio Cannavaro pentru tatăl ei, după ce s-au fotografiat într-o ipostază controversată
ITALIA
Urarea fiicei lui Fabio Cannavaro pentru tatăl ei, după ce s-au fotografiat într-o ipostază controversată

Desire Segbe Azankpo, fost atacant la Dinamo, a înscris după doar 36 de secunde pentru Bayern Munchen II

Atacantul african a avut nevoie doar de 36 de secunde pentru a înscrie primul gol în tricoul lui Bayern! Azankpo a fost norocos, pentru că mingea respinsă de un oponent i-a sărit în cale, iar el a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Azankpo a jucat doar de două ori pentru Dinamo, fiind măcinat de probleme medicale în lunile în care a fost legitimat la clubul bucureștean. 

Prieten cu Sadio Mane

Azankpo este prieten vechi cu Sadio Mane, starul transferat de Bayern Munchen în această vară, care se poate lăuda cu 5 goluri în primele 9 apariții pentru bavarezi. Cei doi au crescut împreună la academia de fotbal Generation Foot, în Dakar (Senegal), apoi au trecut la Metz în Franța.

„A avut mereu ambiții mari, voia să ajungă cât mai sus posibil. Vine dintr-un mediu sărac, precum noi toți. Sadio a avut întodeauna visuri mărețe. Îmi amintesc când mi-a vorbit despre naționala Senegalului, își dorea atât de mult să ajungă acolo”, spunea Azankpo despre Mane în urmă cu câteva luni, conform SportBible.

Înainte de a ajunge la Dinamo, Azankpo a evoluat pentru mai multe echipe din ligile inferioare din Franța (FC Villefranche, SAS Epinal, AS Pagny, Le Puy Foot, toate echipe de amatori), USL Dunkerque, dar a avut și experiențe în afara Hexagonului, la FK Senica (Slovacia) și Oldham Athletic (Anglia).

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Răzvan Lucescu, Mister 100 la PAOK: „Sunt antrenorul care a scris istorie aici„ » Meci cu scântei!

Camerele au surprins totul » De ce s-a luat Vinicius la harță cu antrenorul de la Mallorca: „Asta le-a zis! Nu mă lasă să joc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
creeperno807
creeperno807  •  13 Septembrie 2022, 22:30

La amatori a marcat

mdobresscu02
mdobresscu02  •  13 Septembrie 2022, 18:01
Postat de francklin67 pe 13 Septembrie 2022, 16:26

Deci Gsp. e de doi bani

Depinde, cine este dispus să arunce doi bani pe ... !

francklin67
francklin67  •  13 Septembrie 2022, 16:26
Postat de francklin67 pe 13 Septembrie 2022, 15:11

Aoleu ce SENZATIE,poate Edy POLITICO il selectioneaza daca federalii fac un efort: e VEDETA, STAR,DIAMANT,FENOMEN un goleador pur SANGE sí joaca la cel mai inalt nivel posibil.A aparut o stire de ultima ora,din cauza problemelor de lot sí datorita golului astazi va fii titular impotriva Barcelonei.Asta da ASCENSIUNE.

Deci Gsp. e de doi bani

Vezi toate comentariile (9)
Comentează