INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALTA

Probleme tot mai mari pentru Devis Mangia » Federația din Malta i-a făcut plângere la poliție

Devis Mangia // FOTO: Imago
Devis Mangia // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2022 16:49 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 17:41

După ce l-a suspendat din funcția de selecționer, Federația de Fotbal din Malta a decis să facă plângere împotriva lui Devis Mangia.

CONTEXT:

  • Devis Mangia, fostul antrenor al celor de la CSU Craiova, a fost suspendat la începutul săptămânii  trecutede Federația Malteză din funcția de selecționer.
  • Motivul neoficial apărut în presa locală a fost că un fotbalist l-ar fi acuzat de „comportament sexual inadecvat”.
  • Episodul ar fi avut loc în decursul zilei de duminică, înaintea meciului amical pe care Malta urma să îl joace în compania Israelului, a scris cotidianul maltez Times of Malta
  • Federația Malteză a emis un comunicat în care confirmă suspendarea italianului, fără să specifice însă și motivul oficial din spatele luării acestei decizii.
  • Ulterior, un al doilea fotbalist maltez l-a acuzat pe Mangia de hărțuire. „Se presupune că există înregistrări care dovedesc cele întâmplate”, a transmis jurnalistul Christian Micallef
  • Azi, mama lui Răzvan Popa a povestit cum antrenorul i-a hărțuit sexual fiul, când cei doi au lucrat la Universitatea Craiova

După ce doi internaționali maltezi l-au acuzat pe antrenorul italian de hărțuire sexuală, Federația de Fotbal din Malta a depus o plângere la poliție. În plus, se află în contact cu FIFA și UEFA pentru gestionarea cazului, anunță presa malteză.

Hotelul din Novara și cum a ajuns Mangia victimă
EDITORIAL
Hotelul din Novara și cum a ajuns Mangia victimă

Federația de Fotbal din Malta, plângere la poliție împotriva lui Devis Mangia 

„Federația Malteză a făcut în această dimineață o plângere către poliție.

Imediat după aflarea cazului, Federația a emis o anchetă, gravitatea acuzațiilor ne determină să cerem îndrumări de la FIFA și UEFA și adoptăm aceleași măsuri ca în alte cazuri similare”, se arată în comunicat. 

VIDEO Mama lui Răzvan Popa îl acuză pe Mihai Rotaru: „Ne-a spus că nu poate face nimic pentru că nu poate destabiliza clubul”

Citește și:

Apropiații Universității Craiova povestesc noi detalii despre Devis Mangia: „A avut invitații și pentru alți jucători” + Cum a plecat italianul din oraș

Universitatea Craiova răspunde după acuzațiile la adresa lui Devis Mangia: „Aspectele sesizate nu s-au confirmat, a fost, mai degrabă, o situație diferită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ucv1948
ucv1948  •  03 Octombrie 2022, 18:58
Postat de brera30 pe 03 Octombrie 2022, 17:58

Tu crezi ca Miti al tau facea totul ca la carte? Nu, toate cluburile procedau la fel, nice federatia nu cred ca este straina de caz.

Ba esti *** ? Aici nu este vorba de Mititelu sau nu stiu ce echipa , aici este vb despre agresiune sexuala in forma continuata , de deviatie de comportament , de obsesie sexuala. Cum te-ai fi simtit daca maniacul asta se masturba in fata copilului tau ? Si a mai facut astfel de fapte pe la Ascoli s-a mai dat la cativa jucatori , acum in Malta ... omul are probleme grave

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

toni_ciuruc
toni_ciuruc  •  03 Octombrie 2022, 18:24
Postat de nicto pe 03 Octombrie 2022, 18:13

Daca univ craiova facea asta... azi nu mai exista cazul din malta

Dacă noi ca popor eram un popor sănătos, ne apăram valorile și principiile, funcționam ca un stat de drept, nu un sat fără câini. Aveam instituții care funcționau și oameni responsabili. Atunci aveam deznodământ în dosare precum Colectiv, Dosarul Revoluției 1989, aveam pedepse aspre nu neocomuniști și securiști liberi, dosarul Maternității Giulești, cazul Caracal rezolvat și nu tergiversat. Noi construim zi de zi societatea asta prin complicitatea la mizerie și la faptul că acceptăm pasiv ca lucrurile să nu funcționeze. Hoții la noi sunt la rand de artă, iar valorile putrezesc în morminte neîngrijite și au edificii care stau să cadă! Poate că mai mult de atât nu merităm!

nicto
nicto  •  03 Octombrie 2022, 18:13

Daca univ craiova facea asta... azi nu mai exista cazul din malta

Vezi toate comentariile (12)
Comentează