INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Dezvăluire-șoc de la Real Madrid » Sergio Ramos și Florentino Perez, contre la vestiare: „Plătește-mă și plec!”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 16:47

Convulsii la Real Madrid, după eliminarea surprinzătoare din optimile Champions League, în fața lui Ajax (scor 3-5 la general). 

Conform primelor informații oferite de AS, Sergio Ramos ar fi avut un conflict verbal cu președintele clubului, Florentino Perez.

Președintele i-ar fi așteptat pe jucători la ieșirea din cabină și le-ar fi reproșat atitudinea din timpul partidei, ridicând tonul. Perez a dat vina pe zilele libere pe care le-au avut madrilenii.

Acesta ar fi fost momentul în care căpitanul a intervenit și i-a spus ferm președintelui: „Plătește-mă și plec!”.

Real Madrid este pe locul 3 în Primera Division, cu 48 de puncte, singura competiție în care mai e angrenată în acest sezon. 

Citește și:

PSG - UNITED 1-3 // A fost sau nu penalty, în prelungiri, la Kimpembe? Specialistul dă un verdict surprinzător

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
joschilotii
joschilotii  •  07 Martie 2019, 23:05

Pfffooooooa...si ce a zis perez cand a auzit asta? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează