INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Fundașul inclus în „afacerea Drăgușin”, recunoscător pentru transfer: „M-am obișnuit repede”

Djed Spence Foto: Imago
Djed Spence Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 14:54 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 20:39

Pentru a-l transfera pe Radu Drăgușin, Tottenham le-a făcut pe plac celor de la Genoa, care au solicitat nu doar suma de 25 de milioane de euro plus alte 5 bonusuri, ci și împrumutul fundașului englez Djed Spence (23 de ani) până la finalul anului.

Jucătorul cu origini nigeriene se simte foarte bine în Italia și consideră că formația „rossoblu” este alegerea perfectă pentru un salt în carieră.

De ce Radu Drăgușin nu apare pe lista de 25 de fotbaliști trimisă de Tottenham către Premier League » Explicația oficială
Tottenham
De ce Radu Drăgușin nu apare pe lista de 25 de fotbaliști trimisă de Tottenham către Premier League » Explicația oficială

Djed Spence, fundașul inclus în „afacerea Drăgușin”, ar putea rămâne definitiv la Genoa

Genoa are opțiune de cumpărare definitivă a lui Djed Spence, iar conducerea „Grifonului” ia în calcul să activeze clauza după evoluțiile bune ale fundașului de bandă cu calități ofensive.

Englezul a demonstrat în cele trei partide în care a evoluat că poate fi un plus pentru formația aflată pe locul 11 în Serie A. A fost notat de către Sofa Score cu 7 pentru prestația din cea mai recentă partidă, cu Empoli, în deplasare.

Într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, ediția tipărită, Djed Spence spune că mutarea a venit la momentul oportun, întrucât șansele sale de a prinde minute la Tottenham erau tot mai mici din cauza concurenței.

„Știu că Genoa m-a dorit și vara trecută, dar acum au fost condițiile optime pentru a se face mutarea. Sunt mulțumit, e o oportunitate importantă. Mă bucur că am putut începe această călătorie într-un club aflat în creștere. Am găsit o conducere bună și un oraș pe placul meu. M-am obișnuit repede, am fost susținut din toate punctele de vedere”, a declarat Djed Spence pentru publicația italiană.

8 milioane de euroeste cota de transfer a lui Djed Spence potrivit Transfermarkt.com

„Am o relație bună cu Gilardino. M-a convins”

Crescut de Fulham, Spence recunoaște că atunci când i s-a propus să plece la Genoa, fiind inclus în transferul lui Radu Drăgușin (22 de ani), a contat foarte mult și că pe bancă se află Alberto Gilardino, campion mondial cu Italia în 2006.

VIDEO Rodion Cămătaru despre transferurile lui 2024 pentru fotbaliștii români: "Drăgușin mai bine mergea la Bayern"

Ascensiunea fostului atacant în noua carieră este evidentă. A promovat cu Genoa în vară, iar poziția din clasament nu este deloc întâmplătoare.

„Din start am avut o relație bună cu Gilardino. Îl cunoșteam pentru trecutul său ca fotbalist, am vorbit chiar și cu impresarul meu. Vreau să mă aducă, pas cu pas, la nivelul celorlalți din echipă. eu sunt gata. M-a convins să aleg Genoa pentru că mi-a zis să mă uit la meciuri, mi-a vorbit despre proiectul clubului și despre caracterul acestei echipe”, a mai completat englezul.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Rivalul lui Drăgușin în apărarea lui Tottenham, cel mai rapid jucător din Premier » S-ar putea întrece cu Bolt! + O poveste cu clipe de cumpănă: „La 18 ani am vrut să spun stop
ANGLIA
Rivalul lui Drăgușin în apărarea lui Tottenham, cel mai rapid jucător din Premier » S-ar putea întrece cu Bolt! + O poveste cu clipe de cumpănă: „La 18 ani am vrut să spun stop"
Primele probleme pentru Radu Drăgușin la Tottenham » Ce decizie ar fi luat clubul din Premier League
Tottenham
Primele probleme pentru Radu Drăgușin la Tottenham » Ce decizie ar fi luat clubul din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează