INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Primele probleme pentru Radu Drăgușin la Tottenham » Ce decizie ar fi luat clubul din Premier League

Radu Drăgușin în tricoul lui Tottenham / Foto: Imago Images
Radu Drăgușin în tricoul lui Tottenham / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 12:06 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 12:11

Tottenham continuă să urmărească jucători pentru a-și întări centrul defensivei și este pregătită să cheltuiască o sumă impresionantă pentru aducerea lui Bremer (26 de ani), liderul apărării lui Juventus. 50 de milioane de euro este suma cu care conducerea lui Spurs ar vrea să își convingă omologii de la „Bătrâna Doamnă” să se despartă de stoperul brazilian.

Bremer este considerat drept unul dintre cei mai buni fundași centrali din Serie A. Integralist în toate cele 23 de etape în angrenajul lui Massimiliano Allegri, el a marcat inclusiv două goluri pentru Juventus în stagiunea curentă din campionatul Italiei.

Prima zi a audierilor de la TAS în procesul Simonei Halep: ce a declarat când a ieșit de la Tribunal + cină cu Mouratoglou
HALEP, AUDIATĂ LA TAS
Prima zi a audierilor de la TAS în procesul Simonei Halep: ce a declarat când a ieșit de la Tribunal + cină cu Mouratoglou

Concurență din ce în ce mai aprigă pentru Radu Drăgușin la Tottenham

Tottenham se află în relații foarte bune cu Juventus după ce Rodrigo Bentancur (mijlocaș central, 26 de ani) și Dejan Kulusevski (aripă dreapta, 23 de ani) au ajuns la Spurs din tabăra „Bătrânei Doamne”. Acum, formația pregătită de Ange Postecoglou va forța și transferul în vară al lui Werner pentru 50 de milioane de euro, informează site-ul fichajes.net.

Dacă mutarea se va concretiza, Radu Drăgușin va avea o misiune și mai dificilă din sezonul următor pentru a se impune în primul 11 la Tottenham. În prezent, internaționalul român care nu a intrat deloc ca titular la Spurs se luptă cu Cristian Romero (25 de ani) și Micky van de Ven (22 de ani) pentru un loc în formula de start a lui Ange Postecoglou.

Cum s-a descurcat Radu Drăgușin cu Everton

Primul meci al etapei 23 din Premier League, Everton - Tottenham 2-2, a propus un spectacol pe cinste: ritm alert, ocazii multe, riscuri asumate, 4 goluri. Radu Drăgușin, de ziua lui de naștere, a intrat în locul lui Hojbjerg în minutul 89.

Internaționalul român a fost implicat cu Everton în 3 faze importante:

În minutul 90, Beto a căzut de lângă Radu în timp ce urmărea o centrare. Gazdele au cerut penalty, arbitrii nici n-au vrut să audă. Reluările au relevat că nu se impunea acordarea penalty-ului, contactul dintre cei doi a fost moale.
În minutul 90+3, Radu l-a doborât din nou pe Beto, de această dată în marginea careului mare. A fost o intrevenție cu umărul, nesancționată de arbitru. Banca lui Everton a „luat foc”, antrenorul Sean Dyche a văzut cartonașul galben pentru proteste.
În minutul 90+9, Drăgușin, avansat în jumătatea adversă, a câștigat un duel aerian.

A fost al treilea meci consecutiv din Premier League pe care Radu Drăgușin l-a început ca rezervă la Tottenham. Și în precedentele două partide, la 2-2 cu Manchester United și 3-2 cu Brentford, a intrat în minutele de final, fără ca echipa lui să primească gol cât timp a fost pe teren.

VIDEO Premier GSP » Pe cine ar putea înlocui Radu Drăgușin în primul „11” la Tottenham?

Citește și: 

Fostul adversar al FCSB-ului merge în Premier League pentru 20 de milioane de euro!
MERCATO
Fostul adversar al FCSB-ului merge în Premier League pentru 20 de milioane de euro!
Barcelona își poate pierde noua speranță pentru o sumă derizorie! Giganții din Premier League stau la pândă
BARCELONA
Barcelona își poate pierde noua speranță pentru o sumă derizorie! Giganții din Premier League stau la pândă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  07 Februarie 2024, 16:40
Postat de mal. pe 07 Februarie 2024, 14:22

Vorbiți despre acel Romero, campion mondial cu Argentina?

''vorbesc'' de acel marele Romero ....campion mondial ce joaca la Tottenham ...cel care a gresit decisiv la multe dintre golurile primite ...

aldan
aldan  •  07 Februarie 2024, 14:25

Nu cred sa i se traga de la "duhovnicul" logoreic!

mal.
mal.  •  07 Februarie 2024, 14:22
Postat de iar_locul_doi pe 07 Februarie 2024, 12:45

Romero este sub Dragusin !! A gresit la toate golurile primite de Spurs !!!

Vorbiți despre acel Romero, campion mondial cu Argentina?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează