INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - NEWCASTLE 1-0

Doar unul și-a ținut pariul! 22 de fani din 23 care au pariat pe titlul lui Leicester au cedat în fața banilor oferiți de bookmakeri

Okazaki, show-gol la unicul șut pe poartă al lui Leicester
Okazaki, show-gol la unicul șut pe poartă al lui Leicester

Articol de - Publicat miercuri, 16 martie 2016 00:00

Încă un pas spre titlu al "vulpilor" lui Ranieri. Albaștrii au rămas primii, și-au păstrat avansul de 5 puncte și sunt singurii cu 18 victorii și cu goluri marcate în 27 de meciuri din 30.

Dar și unicii cu 12 succese la limită în acest sezon. Luni, după splendida foarfecă a japonezului Okazaki.

În vară, când Leicester avea cotă 5000/1 că va fi campioană, 23 de suporteri au riscat și au pariat. Între timp, văzând că nu mai e doar o glumă, bookmakerii britanici i-au asaltat cu oferte.

22 au cedat în fața banilor caselor de pariuri. Unul singur a mers mai departe cu biletul său. El poate câștiga peste 100.000 de lire sterline.

Și, spune statistica, atunci când o echipă a avut 5 puncte în plus cu 8 etape înainte de final, niciodată nu a pierdut titlul în Premier!

Ranieri e la fel de bine dispus: "Obiectivul nostru e aproape atins, Europa League". Da, însă fanii visează la trofeu, i se atrage atenția. "Bine, ei visează și noi muncim".

"Tot ce face Leicester acum sfidează logica. Suntem la limita imortalității sportive. Aceeași colecție de jucători, care nu putea câștiga un meci în urmă cu un an, a devenit invincibilă"
Gary Lineker, ex-Leicester

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează