INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Gigio Donnarumma: „Mă doare să fiu rezervă. Rivalitatea cu Navas mă tulbură”

Gigio Donnarumma: „Mă doare să fiu rezervă. Rivalitatea cu Navas mă tulbură”
Gigio Donnarumma: „Mă doare să fiu rezervă. Rivalitatea cu Navas mă tulbură”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 22:04 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 22:06

Portarul lui PSG, Gianluigi Donnarumma, 22 de ani, vorbește despre situația complicată de la echipa pariziană, unde are doar 7 meciuri până acum, fiind a doua variantă după Keylor Navas.

„La Milan eram obișnuit să fiu titular și acum nu e ușor. Rivalitatea cu Navas mă tulbură, dar nu îmi afectează prestațiile. Uneori, când sunt rezervă, mă doare. Dar situația se va rezolva curând, sunt convins”, a spus Donnarumma pentru Tnt Sports.

PSG și Manchester City, atacate dur de președintele de onoare al lui Bayern: „Banii lor de rahat nu sunt de ajuns! N-au nici măcar o Ligă a Campionilor”

Uli Hoeness (69 de ani), președinte de onoare la Bayern Munchen, a atacat PSG și City pentru că au încălcat în repetate rânduri fair-play-ul financiar.

  • Manchester City - PSG se joaca miercuri, 24 noiembrie, în direct pe Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.ro, de la ora 22:00.
  • Dynamo Kiev - Bayern Munchen se joacă marți, 23 noiembrie, în direct pe Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.ro, de la ora 19:45.

Oficialul bavarez a subliniat despre cele două cluburi că „banii lor de rahat nu sunt suficienți” pentru a câștiga trofee. PSG și City sunt considerate a fi cele mai bogate cluburi din Europa, de la preluarea puterii de către fondurile de Investiții din Qatar și Emiratele Arabe Unite.

Atac dur asupra președintelui lui PSG

Uli Hoeness îl atacă pe Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, și explică care sunt diferențele între cei doi.

„Nu știu dacă îi place fotbalul. Diferența dintre mine și el? Eu am muncit mult să-mi câștig banii, iar el i-a primit cadou. Emirul i-a pus la dispoziție toți banii și nu a trebuit să lucreze pentru ei. Când vrea un jucător, emirul il va cumpăra”, a declarant fostul oficial al lui Bayern, potrivit Marca.

Manchester City și PSG au investit sume colosale în ultimii ani, cele două cheltuind cel mai mult pentru transferuri în lumea fotbalului, lucru ce l-a deranjat pe Hoeness.

„Până acum aceste două cluburi nu au câștigat nimic, nimic. Cele două cluburi, nu au nici măcar un titlu Champions League. Banii lor de rahat nu sunt suficienți. Vor pierde iar în fața noastră! Când îi batem sunt foarte fericit”, a spus Uli Hoeness.

Hoeness: „Nu îmi bag toti banii deodată, doar să fiu felicitat un an sau doi”

Modelul economic al lui PSG este total diferit de cel implementat de Hoeness la Bayern München, iar acesta nu a ezitat să vorbească despre acest lucru.

„În prezent, PSG are făcută planificarea economică doar pentru un an. Nu acesta este scopul meu, eu văd lucrurile altfel din acest punct de vedere. Nu îmi bag toti banii deodată, doar să fiu felicitat un an sau doi si după mine să vină potopul”, a explicat Hoeness.

Bayern Munchen este una dintre formațiile care are cea mai bună situație financiară din Europa, iar acest fapt i se datorează și lui Uli Hoeness, pentru perioada în care acesta a fost atât director sportiv, cât și președinte.

Citește și:

Super transfer reușit de Barcelona! Dani Alves, noul jucător al catalanilor

Kevin de Bruyne explică marea diferență dintre PSG și Manchester City: „Când sunt prea multe personalități diferite, problemele apar repede”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cky33
cky33  •  14 Noiembrie 2021, 16:28

Donnarumma e deja cel mai bun portar din lume. Rivalitatea cu Navas ii va face bine toata cariera

1696362557211012
Catalin Panciuc  •  14 Noiembrie 2021, 15:32

Domnilor ziaristi,de unde ati scos tampenia cu GIGIO.Eventual Gigi , ca vine de la Gianluigi.V-ati molipsit de la comentatorul finalei Anglia-Italia care mereu striga, Gigio apara senzational

tristan
tristan  •  14 Noiembrie 2021, 11:49

Nemtii au stiut mereu cum sa cheltuie cu cap fiecare euro din buget..Au demonstrat ca pot castiga CL si fara toate megastarurile planetei adunate la un loc si fara bugete de 1 miliard de euro

Vezi toate comentariile (3)
Comentează