INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Două formații din Serie A îl vor pe Vrsaljko » Ce poziție are Diego Simeone

Šime Vrsaljko, Atletico Madrid
(foto: Guliver/Getty Images)
Šime Vrsaljko, Atletico Madrid (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 07 martie 2018 12:45

Fundașul lui Atletico Madrid Šime Vrsaljko ar putea reveni în Serie A, la doi ani de când a plecat de la Sassuolo.

Publicația italiană Tuttosport susține că Vrsaljko este dorit de Internazionale Milano, în timp ce ziariștii de la calciomercato.com, anunță că internaționalul croat se află pe lista celor de la AS Roma, el fiind dorit de directorul clubului, Monchi.

În vârstă de 26 de ani, Vrsaljko este considerat unul dintre cei mai importanți jucători din acest sezon ai lui Atletico Madrid. Deși în momentul venirii sale, Juanfran era titular incontestabil pe postul său, internaționalul croat a reușit să se impună în primul unsprezece și chiar să devină unul din favoriții antrenorului Diego Simeone.

18 partide18 partide a disputat Vrsaljko în acest sezon în toate competițiile reușind 4 pase decisive

De altfel, tehnicianul argentinian îl consideră pe Vrsaljko indispensabil pentru formația sa, iar presa spaniolă susține că l-a convins pe apărătorul croat să continue pe Wanda Metropolitano.

32 de prezențea strâns Vrsaljko în tricoul echipei naționale a Croației, pentru care a debutat în 2011

Vrsaljko a venit la Atletico Madrid de la Sassuolo în iulie 2016 pentru 16 milioane de euro. Fundașul croat mai are contract cu rojiblancos până în iulie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 20 de milioane de euro. În contractul său este inserată o clauză de reziliere în valoare de 80 de milioane de euro.

surse: fr.besoccer.com, boursorama.com, as.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
turcescu
turcescu  •  07 Martie 2018, 14:57

Il vor dar el in alt sistem la Atletico e rezerva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează