INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WOLFSBURG

Draxler a fost exclus din lotul lui Wolfsburg! O superputere din Anglia îl vrea de urgență

Draxler, foto: Gulliver/gettyimages
Draxler, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 10:59

Julian Draxler nu va juca pentru Wolfsburg împotriva lui Bayern Munchen, în partida progamată, sâmbătă, din etapa cu numărul 14 din Bundesliga.

Fotbalistul de 23 de ani ar putea pleca de la echipa germană încă din iarnă, conducerea clubului afirmând că el nu va mai juca pentru "verzi".

Nemulţumit de afirmaţiile şi atitudinea lui Draxler, Valerien Ismael, antrenorul echipei, l-a exclus din lot pentru meciul de pe Allianz Arena.

Draxler a vrut să plece de la Wolfsburg din vară, însă a fost convins de şefi să rămână pentru că în jurul său urmând să se creeze o echipă. Cu toate astea, nemţii par că s-au săturat de fostul mijlocaş a lui Schalke şi sunt dispuşi să renunţe la serviciile lui pentru 35 de milioane de euro.

Draxler este dorit de mai multe cluburi importante din Europa în momentul de faţă, dar Arsenal pare să fie favorită, tunarii şi-au dorit încă din vară să-l aducă pe german în capitala Angliei.

Jucătorul lui Wolfsburg a răbufnit după ce în meciul cu Herta Berlin, din etapa trecută a fost fluierat copios de fanii de pe Volkswagen Arena.

"Iţi poţi imagina ce fel de oameni sunt cei care m-au fluierat. Te poţi întreba cum mai poate performa un jucător după un astfel de tramanet. Fanii au tot dreptul să facă asta, dar acest lucru nu ajută. Eu mi-am exprimat dorinţa de a pleca în vară şi totuşi am rămas aici", a spus Draxler pentru Bild, citat de Daily Mail.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează