INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

Drogat și beat, Guarin a fost arestat fiindcă și-a lovit tatăl » Fostul jucător al lui Inter promite: „E o partidă dificilă, dar pe care o voi câștiga!”

Fredy Guarin, foto: Guliver/gettyimages
Fredy Guarin, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 14:28 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 14:31

Mijlocașul Fredy Guarin (34 de ani) fost la Inter, acum la Millonarios, a dat comunicat oficial după ce-a fost arestat joi de poliție, pentru că, beat și drogat fiind, și-a lovit tatăl în casa din Medellin.

La trei zile după ce-a fost reținut de poliția din Medellin, Fredy Guarin rupe tăceea și replică la acuzele aduse. 

E fals ceea ce circulă pe net despre incident. Cer respect pentru copiii mei și familie, nu trebuie să suporte consecințele faptelor mele. Înfrunt azi un meci dificil, dar sunt sigur că, având ajutorul lui Dumnezeu și al celor ce mă cunosc, îl voi câștiga. Apreciez toate mesajele de încurajare ce îmi dau speranța că voi fi mai bun în fiecare zi", a declarat mijlocașul columbian de 34 de ani, ex-Inter și acum la Millonarios.

Fredy a fost arestat plin de sânge și e acuzat că și-a atacat violent tatăl în garajul casei, în condițiile în care era sub influența alcoolului și a drogurilor! Guarin a opus rezistență, rănind și un agent, și un memtru al personalului medical chemat de vecini la fața locului! A fost transportat atunci la spital și ținut sub pază armată pentru a da declarații.

Fostul internațional cu 57 de selecții și patru goluri pentru reprezentativa Columbiei a mai jucat la Boca, Saint-Étienne, FC Porto, Shanghai Shenhua, Vasco da Gama, iar pe 31 decembrie 2020 a venit liber la Millonarios.

Citește și:

Guardiola atacă Borussia Dortmund: „Nu găsesc un jucător fără calitate, dar plătesc comisoane mari pentru tineri”

Nedelcearu, în mijlocul unui scandal uriaș la AEK » Ultrașii le-au cerut să dea jos tricoul, jucătorii i-au cerut antrenorului să plece!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează