INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

După Zlatan și Cristiano Ronaldo, Arsene Wenger a mai ratat un fotbalist de top

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat marti, 29 august 2017 16:00

La câteva zile de la înfrângerea umilitoare în fața lui Liverpool, scor 4-0, fanii lui Arsenal mai primesc o veste care sigur nu vor îmbunătăți relația acestora cu Arsene Wenger.

Guillem Balague, un jurnalist spaniol care lucrează pentru Sky Sports, a dezvăluit pe o rețea de socializare că anul trecut francezul a fost foarte aproape de a-l aduce pe Emirates pe Kylian Mbappe, cel mai dorit jucător din această vară.

Conform declarației ziaristului iberic, Wenger s-a întâlnit cu atacantul care avea 17 ani la acea vreme și cu familia acestuia, iar aceștia au pretins un comision de aproape 8 milioane de euro pentru a se muta la Londra, însă au fost refuzați de antrenorul francez care se află pe banca lui Arsenal de 21 de ani.

Tânărul avea să rămână la Monaco în sezonul următor, decizie care s-a dovedit a fi extrem de inspirată, francezul explodând la echipa monegascilor, pentru care a marcat de 26 de ori în toate competițiile, reușind să câștige campionatul și să ajungă până în semifinalele Ligii Campionilor.

Acum, Mbappe este foarte aproape de un transfer în capitala Franței, la Paris Saint-Germain, iar suma vehiculată în Hexagon este de aproximativ 180 de milioane de euro.

Deși fanii lui Arsenal sunt dezamăgiți de ratarea acestei mutări, suma de transfer ar fi fost mult mai mare de 8 milioane, acești bani însemnând doar comisionul cerut de jucător. Spre exemplu, lui Manchester City i-a fost refuzată în acea perioadă o ofertă de 40 de milioane de euro de către clubul francez, astfel că trecerea lui Mbappe la Londra ar fi fost un pariu în valoare de cel puțin 50 de milioane de euro, risc pe care Wenger nu a vrut să și-l asume.

sursa: 101greatgoals

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează