INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

UPDATE Șeful lui Juventus confirmă plecarea lui Paulo Dybala: „Nu mai era în centrul proiectului nostru. Luasem decizia din ianuarie”

Paulo Dybala/ foto: Imago
Paulo Dybala/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 22:42 / Actualizat luni, 21 martie 2022 22:42

Paulo Dybala (28 de ani), atacantul argentinian, o va părăsi pe Juventus în vară, liber de contract. Decarul „Bătrânei Doamne” a refuzat și ultima ofertă de prelungire venită din partea clubului piemontez, anunță Fabrizio Romano.

UPDATE 20:40 / Dybala pleacă de la Juventus

Maurizio Arrivabene, CEO-ul clubului Juventus, a confirmat faptul că Dybala va pleca la finalul sezonului în curs: „Cu achizițiile din iarnă, cu venirea lui Vlahovic, Paulo nu se mai afla în centrul proiectului nostru. Am luat o decizie în ianuarie, iar acum suntem aici. Totul e decis! Ne-am întâlnit astăzi și am clarificat totul, o ședință prietenoasă, plină de respecet”.

Bayern Munchen, ofertă oficială pentru un titular de la Ajax » Bavarezii s-au înțeles deja cu Mino Raiola, agentul jucătorului
BAYERN MUNCHEN
Bayern Munchen, ofertă oficială pentru un titular de la Ajax » Bavarezii s-au înțeles deja cu Mino Raiola, agentul jucătorului

Potrivit jurnalistului italian, conducerea lui Juventus s-a întâlnit astăzi cu agentul lui Dybala, Jorge Antun, dar cele două părți nu s-au înțeles în privința reînnoirii contractului.

Dybala pleacă de la Juventus

Prelungirea contractului dintre argentinian și Juventus trebuia să fie semnată în decembrie 2021, dar clubul s-a răzgândit în ultimul moment și a schimbat oferta inițială, spre nemulțumirea lui Dybala. Cele două părți ajunseseră la un acord încă din octombrie.

Noul contract al lui Dybala ar fi urmat să expire în 2026. Argentinianul ar fi trebuit să primească un salariu anual de 8 milioane de euro, dar și un bonus de 2 milioane de euro, în funcție de performanțe. „Bâtrăna Doamnă” s-a răzgândit și i-a propus un salariu inferior celui inițial, iar înțelegerea a căzut. 

La finalul anului trecut, clubul și jucătorul au decis să reia negocierile în martie 2022, iar în această dimineață au avut loc discuțiile finale. Cele două părți nu s-au înțeles, iar Dybala va pleca gratis în vară, după 7 ani petrecuți la clubul torinez.

113 goluria marcat Dybala pentru Juventus, în toate competițiile

Citește și:

Aubumerang! » Gabonezul aruncat de Arsenal s-a întors în top cu mare stil

Marc Overmars și-a găsit echipă după scandalul sexual de la Ajax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kuba
kuba  •  22 Martie 2022, 10:44

Vine la fc fcsb la schimb cu tavica poopesco

dvd1
dvd1  •  21 Martie 2022, 20:52

vine la Dinamo sigur

Vezi toate comentariile (2)
Comentează