INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

E război intern la Real din cauza lui Mbappe. Pe cine vor unii din conducere

Kylian Mbappe Foto: Guliver/GettyImages
Kylian Mbappe Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 16:30 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 17:06

La Real Madrid, mai mulți membri din conducerea clubului s-au exprimat împotriva lui Kylian Mbappe și favorizează transferul lui Victor Osimhen de la Napoli.

Kylian Mbappe se află de mai mulți ani pe lista de achiziții a lui Real Madrid. Însă mulți din conducerea clubului s-au săturat să-l tot aștepte pe superatacantul francez.

Conducerea lui Real Madrid este împărțită

Lui Mbappe îi expiră contractul cu PSG, în vară, și a anunțat că nu-l va mai prelungi, cum a procedat în 2022. Iar președintele clubului blanco, Florentino Perez, i-a dat un ultimatum: „Vrem un răspuns până pe 15 ianuarie!”.

Charleroi - Dinamo 6-2 » Dinamo, echipă de Liga 1 în prima repriză, partea a doua, rușinoasă!
CHARLEROI - DINAMO
Charleroi - Dinamo 6-2 » Dinamo, echipă de Liga 1 în prima repriză, partea a doua, rușinoasă!

Unii din conducerea lui Real Madrid îl vor pe Victor Osimhen

Numai că Kylian nu se grăbește, a și declarat-o!, ceea ce la Madrid a dat naștere unui veritabil război intern! „Conducerea e acum împărțită!”, scrie site-ul „Football Transfers”. 

Astfel, unii cer să fie abandonată pista „Mbappe” și propun achiziționarea golgheterului lui Napoli, Victor Osimhen!

Un lucru este clar: atât Mbappe, cât și Osimhen visau în copilărie să joace într-o bună zi în tricoul Realului. Atacantul Napoli a și mărturisit-o în 2018: „Real Madrid este clubul visurilor mele. Dacă vrea Dumnezeu, voi juca acolo într-o zi pentru că orice este posibil în fotbal”.

Osimhen a fost deja în discuții pe Santiago Bernabeu, ca înlocuitor al lui Benzema la Real, vara trecută. Potrivit „Football Transfers”, „modul său de a juca și robustețea sa fizică s-ar potrivi mai bine stilului de joc al echipei blanco”.

Contractul lui Osimhen la campioana Italiei durează până în 2026. Dacă Real vrea să-l ia acum, probabil că ar trebui să plătească 130 de milioane de euro. 

Paris Saint-Germain nu renunță la Kylian Mbappe

Pe de altă parte, președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, n-a renunțat la Mbappe. „Vreau ca Mbappe să rămână la PSG. Este cel mai bun jucător din lume și cea mai bună echipă pentru el este PSG. El reprezintă cheia proiectului nostru. Am o relație bună cu el și are o înțelegere cu mine.

Încă e un jucător tânăr, vrea să câștige multe trofee și sper să o facă alături de noi. Nu vreau să vorbesc despre bani, este o înțelegere între noi.

Are cel mai bun antrenor din lume, cel mai bun centru de antrenament, are posibilitatea de a juca an de an în Liga Campionilor și suntem mereu în fazele eliminatorii”, a spus Al-Khelaifi, potrivit RMC Sports.

Mai puteți citi:

Managerul lui Tottenham, dialog cu reporterii GSP despre Radu Drăgușin: „Atunci ne-am dat seama că e prioritatea noastră numărul unu”

Așa arată complexul de 5 stele în care locuiește Drăgușin după transferul la Tottenham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  12 Ianuarie 2024, 18:24

"Are cel mai bun antrenor din lume" - cough, cough. Poate și mai corect era, "Are întotdeauna cel mai bun antrenor din lume, indiferent pe cine aducem..."

Vezi toate comentariile (1)
Comentează