INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Emoționant » Soția unui jucător din lotul lui Chapecoense, dispărut în tragedia aviatică, a născut: "Tatăl tău și-a împlinit visul și te va veghea mereu"

Foto: instagram.com/grazi.tiaguinho94
Foto: instagram.com/grazi.tiaguinho94

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 11:56

Unul din jucătorii lui Chapecoense dispăruți în dezastrul aviatic din noiembrie are de luna aceasta un urmaș. 

Soția lui Tiago Da Rocha Vieira, Graziele, a născut pe 19 iulie un băiat, conceput cu puține săptămâni înaintea prăbușirii avionului. Acesta va purta numele tatălui său, Tiaguinho.

"Fiul meu, acum că ai venit pot să-ți spun cât de bine e să-ți văd chipul, o bucățică din tatăl tău și din mine, ce emoție, copilul meu! Mama te iubește mai mult ca orice, știu că tatăl tău a fost cu noi în momentul când ai venit pe lume și îl vom simți alături în toate momentele vieții noastre. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru acest dar frumos, mulțumesc pentru că a avut grijă de fiecare detaliu, tu ești o minune!", a scris Graziele pe Instagram, alături de câteva versuri emoționante ale melodiei Me sinto tão amada, de Bruna Karla.

"Bine ai venit acasă, prințul meu, mama a creat un loc special în camera ta unde toți trei vom fi împreună mereu și unde tatăl tău te va asculta și va avea grijă de tine împreună cu mine. El a luptat mereu să-și împlinească visurile, obiectivele și unul dintre cele mai mari era să te aibă pe tine. Azi, din cer, va avea grijă de tine mereu, prințul meu", a scris Graziele în ziua când a mers acasă cu copilul.

Momentul în care Tiaguinho a aflat că va fi tată:

71 de persoane au murit în accidentul aviatic din Columbia, pe 29 noiembrie 2016. 3 jucători, un ziarist, o stewardesă și mecanicul de bord sunt singurii supraviețuitori. Chapecoense mergea la Medellin pentru turul finalei Copei Sudamericana cu Atletico Nacional.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează