INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Eurolatinii invitați. Nu și România! CONMEBOL vrea ca la ediția lărgită din 2019, cu 16 echipe, să participe cele mai bune ”naționale” de origine latină

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 00:00

Și sud-americanilor le trec prin minte idei trăsnite. Ultima inovație, aflată pe agenda CONMEBOL, e extinderea Copei America.

După ediția centenară, găzduită de SUA, anul trecut, se pregătește debutul elitei Europei la viitorul turneu final. Conform ziarului Globoesporte, ar putea fi invitate, în 2019, selecționatele țărilor latine de pe Bătrânul Continent. Alături de o echipă asiatică, Japonia.

Ultima ediție organizată în an impar va deveni un mic Mondial, însă la fel de inaccesibil României ca și competiția din Rusia. Pentru că doar 4 "naționale" ar beneficia de acest "wild-card": Spania, Franța, Portugalia și Italia. Formatul inedit n-ar fi viabil decât pentru 2019, întrucât Copa America se va desfășura apoi în ani pari, când granzii latini se află în focurile Campionatului European.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
para.para
para.para  •  01 Aprilie 2017, 16:32
Postat de paddy pe 01 Aprilie 2017, 16:25

Atunci noi ce naibi suntem ?

Rusofili, rusofoni, dar in niciun caz latini. Romania are o istorie mincinoasa.

paddy
paddy  •  01 Aprilie 2017, 16:25

Atunci noi ce naibi suntem ?

lumi_sido
lumi_sido  •  01 Aprilie 2017, 14:30

Aveti "dreptate"...suntem romani nu latini. Lasati originile ca habar nu aveti cu ce se mananca.Nu pierdeti nici o ocazie sa va huliti poporul,tara, si originea. Rusine sa va fie celor care se simt .Lasilor! Ce ati facut pentru tara voastra decat sa chibitati zilnic aici in acest ziar mizerabil?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close