INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Familia Bin Laden vrea să investească în Premier League! Prințul Abdullah recunoaște negocierile: „Aș fi fericit să facem afaceri!”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 18:49

Prințul Abdullah Bin Mosaad Bin Abdulaziz Al Saud, principalul finanțator al lui Sheffield United, spune că ar intra oricând în afaceri alături de familia Bin Laden.  

Prințul Abdullah, membru al familiei regale din Arabia Saudită, are planuri mari cu formația din Premier League și încearcă atragerea unor noi investitori.  

„Sunt sută la sută devotat acestui club. Banii sunt un factor important, dar dacă era vorba doar despre asta, vindeam clubul chiar acum. Scopul meu principal este să atrag alți sponsori din zona Arabiei Saudite.  

M-am simțit ofensat când am auzit că numele familiei Bin Laden este unul rău famat. Fiecare familie poate avea un om mai puțin responsabil, dar nu trebuie să generalizezi.  

Nu am încheiat nicio afacere cu ei în trecut, dar aș fi fericit să o fac! Nu sunt oameni pe care trebuie să îi stigmatizăm. Am vrut să cumpere acțiuni la club. Am urmat toți pașii necesari, dar tranzacția a căzut în ultima clipă”, a declarat Prințul Abdullah, citat de BBC.

Sheffield United e nou-promovată în Premier League și a avut un start destul de greu de sezon. Formația pregătită de Chris Wilder a strâns doar cinci puncte în primele cinci etape.

Vezi și: 

EXCLUSIV Vlad Marin, românul care a jucat pentru cele mai tari echipe de juniori, a fost antrenat de Inzaghi: „Datorită lui am ajuns la Manchester City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează