INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VIDEO

Fanii saudiți au huiduit minutul de reculegere în memoria lui Franz Beckenbauer înainte de Real – Atletico

Real Madrid - Atletico Madrid/ foto Guliver/GettyImages
Real Madrid - Atletico Madrid/ foto Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 15:35 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 16:03

Real Madrid – Atletico Madrid, scor 5-3 în semifinalele Supercupei Spaniei, a oferit un adevărat spectacol fotbalistic.

Din nefericire însă, meciul a început cu un moment regretabil provocat de anumiți fani saudiți, care au ales să huiduie minutul de reculegere pentru legendarul Franz Beckenbauer.

Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!
DISCUȚII
Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!

Franz Beckenbauer, decedat în urmă cu patru zile, a rămas în istoria fotbalului drept unul dintre cei mai buni fundași din istoria „Sportului Rege”. Dublul câștigător al Balonului de Aur în anii 1972 și 1976 a trecut în neființă la vârstă de 78 de ani.

Nemulțumirile lui Carlo Ancelotti după victoria Realului din derby

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, după 5-3 cu Atletico Madrid, însă antrenorul Carlo Ancelotti și-a exprimat mai multe nemulțumiri. Antrenorul s-a arătat îngrijorat de apărare și a spus că ar fi mai bine ca, la scor egal după 90 de minute, să se treacă direct la lovituri de departajare.

Real Madrid s-a calificat miercuri seară în finala Supercupei Spaniei, 5-3 cu marea rivală Atletico, la capătul unui meci nebun, tranșat abia în prelungiri.

O partidă cu trei răsturnări de scor, controverse, goluri spectaculoase, între care două autogoluri (Rudiger, respectiv Savic) și gafe mari.

Stresat și extenuat, după 120 de minute trăite la intensitate maximă, Carlo Ancelotti s-a arătat „îngrjorat” de erorile din defensivă, care au dus la primirea a trei goluri.

„Trebuie să remediem. Hermoso, spre exemplu, a înscris fără marcaj. Al doilea gol, al lui Griezmann, a venit în urma unei execuții spectaculoase, care se poate întâmpla. Celălalt, nu”, a comentat antrenorul Realului.

Ce i-a plăcut lui Ancelotti la meciul Real - Atletico

În afara faptului că Real Madrid este în finală, iar duminică poate câștiga trofeul, Ancelotti a mai trecut „la plusuri” un singur aspect. „Cei care au venit de pe bancă au câștigat meciul. Joselu, Brahim, Ceballos... Și asta îmi dă încredere pentru viitor. Întreaga echipă este motivată.

Numai așa se pot câștiga astfel de meciuri. Revenirile astea sunt în ADN-ul lui Real Madrid. Trebuie să reprezinte o experiență bună, de învățare, pentru tineri: această echipă nu renunță niciodată! Poți să pierzi, dar să nu renunți niciodată!”, a puctat tehnicianul blanco.

Real Madrid o va întâlni în finala de duminică (21:00, ora României) pe învingătoarea celeilalte semifinale, Barcelona - Osasuna, programată în această seară.

Articol de Emanoil Ursache

Citește și:

Atac frontal la Gică Hagi: „Bine că n-a intrat pe mâna lui”
REACȚIE
Atac frontal la Gică Hagi: „Bine că n-a intrat pe mâna lui”
Dan Șucu a mai „stins” o datorie din „era Copos”: 680.000 de euro lui Milos Pavlovic. Peste două milioane de euro plătiți pentru greșelile fostei conduceri
RAPID
Dan Șucu a mai „stins” o datorie din „era Copos”: 680.000 de euro lui Milos Pavlovic. Peste două milioane de euro plătiți pentru greșelile fostei conduceri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează