INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL - FC BARCELONA 0-1

VIDEO FC Barcelona, victorie pe terenul lui Villarreal, în La Liga » Catalanii se îndreaptă cu pași repezi spre titlu

FC Barcelona s-a impus, duminică seară, pe terenul celor de la Villarreal, scor 1-0, în runda cu numărul 21 din La Liga. 
Foto: Imago
FC Barcelona s-a impus, duminică seară, pe terenul celor de la Villarreal, scor 1-0, în runda cu numărul 21 din La Liga. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 08:29 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 08:29

FC Barcelona s-a impus, duminică seară, pe terenul celor de la Villarreal, scor 1-0, în runda cu numărul 21 din La Liga. 

Trupa antrenată de Xavi Hernandez (43 de ani) a început bine partida, irosind prima oportunitate în minutul 3, prin Robert Lewandowski. Lansat perfect în adâncime de Pedri, atacantul naționalei Poloniei a ajuns în postură de unu la unu cu portarul, însă a tras direct în goalkeeper-ul gazdelor, Pepe Reina. 

VIDEO. Rezumat: Villarreal - FC Barcelona 0-1 

FC Barcelona a marcat unicul gol al partidei în minutul 18, pin Pedri. Pepe Reina a degajat balonul, Jules Kounde l-a recuperat în jumătatea adversă, i-a pasat lui Gavi, și, după o combinație de 4 pase consecutive, între Frenkie de Jong, Raphinha, Lewandowski și Pedri, cel din urmă a trimis mingea în plasă, din 5 metri. 

Val de reacții după decizia lui Radu Petrescu din FC Voluntari - FCSB: „Armaș arată ca în Mad Max. Vassaras, nu e posibil!”
FC VOLUNTARI - FCSB 1-2
Val de reacții după decizia lui Radu Petrescu din FC Voluntari - FCSB: „Armaș arată ca în Mad Max. Vassaras, nu e posibil!”

Gruparea de pe Camp Nou a irosit o nouă oportunitate 7 minute mai târziu. Frenkie de Jong a trimis o pasă lobată peste apărarea adversă la Robert Lewandowski, iar atacantul sosit vara trecută de la Bayern Munchen l-a driblat cu ușurință pe Raul Albiol și a tras cu piciorul stâng, pe centrul porții, Pepe Reina întâmpinând dificultăți în a respinge balonul. 

Gazdele au ratat o șansă uriașă de a egala în minutul 45+2. Neglijent, Pedri a trimis balonul „acasă” cu capul, Jules Kounde nu l-a putut intercepta și mingea a ajuns la Jose Morales, care a sprintat spre poarta lui Ter Stegen și a tras în plasa laterală. 

În minutul 63, Lewandowski și Raphinha au combinat superb, brazilianul a ajuns în poziție foarte bună de a finaliza, dar a trimis pe lângă poartă, cu piciorul drept. 

În minutul 90, Villarreal a reușit să trimită mingea în plasă, prin Samuel Chukwueze. Nigerianul i-a pasat lui Yeremy Pino, extrema dreaptă a formației de pe „Estadio de la Ceramica”, i-a întors serviciul printr-o pasă superbă, cu călcâiul, iar africanul a finalizat la colțul lung. Reușita a fot anulată pe motiv de offside, Yeremy Pino fiind în afara jocului în momentul în care i-a pasat lui Chukwueze. 

S-a terminat 1-0 pentru FC Barcelona, echipă ce continuă să fie liderul campionatului spaniol, cu 56 de puncte, 11 peste locul secund, Real Madrid, formație care are însă un meci mai puțin disputat. 

Caseta meciului Villarreal - FC Barcelona 

Clasamentul în La Liga

Citește și: 

Ianis Hagi, schimbat la pauză în primul meci ca titular după aproape 13 luni

3 puncte prețioase » Manchester United a câștigat la Leeds și a depășit-o pe City în Premier League

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  13 Februarie 2023, 08:58

Cam gafaie ca joc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează