INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Fernando Varela, declarații războinice: "Am vrut pur și simplu să îi nimicim!"

FOTO: Facebook @PAOKFOOTBALL
FOTO: Facebook @PAOKFOOTBALL

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 23:27

Fernando Varela (30 de ani) a fost desemnat cel mai bun jucător al lui PAOK Salonic în acest sezon, dar Cupa Greciei câștigată în dauna lui AEK, scor 2-0, a fost adevăratul premiu pentru fostul stelist. 

"Victoria din finala Cupei Greciei nu se poate compara cu nimic. Am vrut pur și simplu să îi nimicim pe cei de la AEK,  să demonstrăm tuturor din ce material suntem făcuți. Știam că suntem mai buni. Am demonstrat-o în fiecare întâlnire directă. Le-am arătat că avem cel mai bun staff, cea mai bună conducere și cei mai buni fani.

Țelul nostru suprem este participarea în grupele Ligii Campionilor. Sper să reușim asta sezonul viitor. Mai am un an de contract cu PAOK, dar nici nu-mi trece prin minte să plec. Fanii de aici mă fac să mă simt ca acasă", a declarat Varela conform gazetta.gr.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează