INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

REZUMAT VIDEO Inzaghi a boicotat interviurile după 1-2 cu Juventus: „Extrem de nervos, decizii dubioase!”

Filippo Inzaghi, antrenorul lui Salernitana // foto: Guliver/gettyimages
Filippo Inzaghi, antrenorul lui Salernitana // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 22:33 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 23:08

Filippo Inzaghi (50 de ani), antrenorul lui Salernitana, a refuzat să vină la interviuri după înfrângerea cu Juventus, 1-2, în care consideră că echipa lui a fost dezavantajată de deciziile de arbitraj.

Penultimul meci al etapei 19 din Serie A, Salernitana - Juventus, s-a încheiat cu victoria oaspeților, care rămân astfel la două puncte în urma liderului din Italia, Inter.

Salernitana a condus la pauză, gol Giulio Maggiore în minutul 39, și avea încredere că poate obține un rezultat mare astăzi, însă totul s-a năruit în a doua parte.

Răzvan Lucescu a pierdut derby-ul cu Aris și primul loc în Grecia
GRECIA
Răzvan Lucescu a pierdut derby-ul cu Aris și primul loc în Grecia

Rezumat VIDEO: Juventus a câștigat în deplasare cu Salernitana

Giulio Maggiore, mijlocașul care reușise să deschidă scorul, a fost eliminat în minutul 53, când a primit al doilea „galben” pentru un fault comis asupra lui Rabiot.

În inferioritate numerică, Salernitana nu a putut apăra avantajul fragil. Iling Junior, trimis pe teren la pauză, a egalat în minutul 65 cu un șut puternic, apoi Dusan Vlahovic le-a adus victoria torinezilor în prelungiri, minutul 90+1, gol cu capul după centrarea lui Danilo.

Modul în care a pierdut punctele l-a iritat la culme pe antrenorul gazdelor, fostul mare atacant Filippo Inzaghi. În semn de protest, acesta a refuzat să vină la interviuri și l-a trimis în fața microfonului pe CEO-ul clubului, Maurizio Milan.

Filippo Inzaghi a boicotat interviurile după Salernitana - Juventus

„Suntem mulțumiți cu ce a arătat echipa astăzi. Mister Inzaghi împărășește sentimentele clubului în acest moment, este extrem de nervos din cauza unor decizii de arbitraj foarte dubioase.

Mă refer la eliminarea lui Maggiore, a existat clar un fault asupra lui Simy în faza premergătoare, și la episodul uluitor în care Gatti a scăpat de eliminare.

Pe scurt, considerăm că am fost penalizați în această seară și trebuie să spun că și publicul era împietrit. Nu vreau să iau din meritele lui Juventus, îi felicităm, dar de mâine dimineață vom începe să cerem explicații forurilor competente”, a afirmat Milan, conform Sky Sport Italia.

Conducătorul clubului din Salerno s-a referit în discursul lui la faultul dur pe care l-a comis fundașul Federico Gatti asupra lui Mateusz Legowski. Gatti a scăpat fără „roșu” deși i-a pus talpa pe gambă adversarului, iar la pauză a fost înlocuit cu Daniele Rugani.

În urma rezultatului, Salernitana rămâne ultima în Serie A, cu doar 12 puncte, 3 sub Cagliari, prima formație din afara locurilor „fierbinți”.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Napoli a ajuns o echipă de mijlocul clasamentului! Campioana Italiei a fost umilită astăzi

De nerecunoscut! Fost vicecampion european cu Italia în 2012, acum este comparat cu un actor de la Hollywood

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Misu1950
Misu1950  •  08 Ianuarie 2024, 08:02

Are mare dreptate tipul, asa au stat lucrurile! Prin Sicilia arbitrul ala isi inghitea fluierul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează