INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Dragoș Firțulescu despre COVID-19: „E de la Dumnezeu. Luăm un zaibăr și nu se prinde de noi”

Firțulescu a evoluat pentru Dinamo în perioada iulie 2014 - februarie 2015
Firțulescu a evoluat pentru Dinamo în perioada iulie 2014 - februarie 2015

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 08:04

Dragoș Firțulescu (30 de ani, extremă stânga), în prezent jucătorul indienilor de la Chennaiyin FC, a vorbit despre pandemia de coronavirus care a dus și la blocarea fotbalului.

#vafibine Campanie GSP » Peste 140 de vedete din sportul românesc, de la Mutu la Chivu și Cristina Neagu, au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Firțulescu, care este coleg de echipă cu Lucian Goian (37 de ani, fundaș central), povestește despre experiența din India și își exprimă părerea despre COVID-19.

Dragos Firtulescu: „E dată de la Dumnezeu, o luase lumea razna”

„A fost o experiență frumoasă în India, într-un campionat în care se investesc mulți bani. Am fost la un pas să fim campioni, dar asta e viața. Mă bucur pentru mine și familia mea că suntem sănătoși și stăm împreună mai mult timp, îmi pare rău pentru cei care sunt infectați, nici nu mă uit la așa ceva pe la tv, mă întristează rău de tot.

Nu am donat cine știe ce, doar ceva măști și mănuși. Sper ca oamenii cu putere financiară mai mare să ajute mai mult. Am vrut să ajut pentru că și mama a fost bolnavă și știu ce înseamnă, Doamne, ferește! Stăm în casă, cu cei dragi, ne iubim mai mult. Cred că e dată de la Dumnezeu, prea o luase razna lumea. Suntem bine, întreaga familie, luăm un pahar de zaibăr și nu se prinde gripa de noi”, a încheiat glumind Firțulescu.

Firțulescu și-a început cariera de jucător la Craiova și era văzut la un moment dat una dintre speranțele fotbalului românesc. Ulterior, acesta a bifat foarte multe echipe din România și din străinătate, printre care Târgu Mureș, Alki Larnaca, U Cluj, Dinamo, UTA, Kaposvar, Pandurii sau Beroe Stara Zagora.

61 de partidea bifat Firțulescu în Liga 1, reușind 1 gol și 5 assisturi; fotbalistul are o selecție în echipa națională U17

Citește și alte știri despre coronavirus în sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Detalii despre amânare + noul program
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League
  3. Voleiul, primul campionat încheiat definitiv de coronavirus. Cui i-a dat titlul Federația Română de Volei
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc au trimis mesaje video fanilor, parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close